Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 17 februari 2009

Ska VI be om ursäkt, för att ryssarna har dopat sig?

Det var det löjligaste jag har hört på länge?!
Oavsett om det är sant (det som har sagts om SYSTEMATISK doping) så kvarstår det faktum att ryssarna som åkte fast senast, var dopade.

Det verkar lätt att peka finger åt ett annat håll, istället för att be om ursäkt för det som de har gjort sig skyldiga till, dvs doping och dödshot.
Inga anklagelser i världen gör väl dödshot till något legalt...?!!

Innan ni är beredda att ta ansvar för era (o)sportsliga handlingar, så kan ni sitta där i ert östra hörn och pimpla vodka och låtsas vara "riktiga män"...http://www.aftonbladet.se/sportbladet/skidskytte/article4434239.ab

7 som har tyckt till:

Anonym sa...

Du och resten av Sverige borde veta hur enkelt det är att peka finger, så du ska absolut inte ta upp det till din fördel av argument!

ÄR ryssarna inte beredda och ta ansvar för sina handlingar? Kom igen vakna människa, det är ju svenskar som är mindre än sina ord. Så snabbt det blir allvarligt dvs ( hot,etc ) så bajsar ni på er!

Svenska män kan ju inte ens dricka ren vodka, svenskar har ju fan ingen stolthet, när ni klarat av o hantera ert eget land från utlänningar då kan ni börja jämföra er med ryssar (not). Det är som att jämföra en pudel med en varg.

Ps. Rysslands östra hörn är 30 gånger större än sverige! hahaha

Västergötskan sa...

Låt bli att vara anonym, så kan vi diskutera...

Micke sa...

Japp, det är det fånigaste jag hört på länge med.
Till anonym: Nej, ryssarna verkar inte beredda att ta ansvar för sina handlingar, speciellt då man istället för att fördömma dopingen tar till hot mot de som gör det. Det verkar dock inte vara många som har insett vad Tjudov säger med detta. När han pratar om (litar på aftonbladets översättning) "Om du bestämmer dig för att döda någon ska du vara medveten om vilket straff du kan få" är det ju en uppmaning till nån mindre stabil att räkna på hur lång tid måste jag sitta inne om jag blir tagen? Är hot ryssarnas lösning? Jag skulle säga att sluta fuska vore lösningen.
Även IBU sa ju att det var systematisk dopning då 3 från samma land fälls i samma tävling av samma substans.

Att kunna dricka vodka är väl inget att vara stolt över och vad det har med saken att göra?
Sen vad Rysslands geografiska storlek har med saken att göra förstår jag inte heller.
Som sagt, gör en pudel, sluta leka varg.

LillaJag sa...

Mycket roligt när folk känner sig så utnyttjade av sin egen övermakt att de måste hota alla till livet som vågar kritiserar den. För själva vågar de ju inte göra det och att någon annan då har mage till att göra det är ju jättehemskt. Då måste man ju givetvis hota all som vågar stå upp mot det systematiska fuskandet som övermakten sysslar med. Annars kan man ju ses som en fegis som måste foga sig efter ett system som övermakten har bestämt mot de flestas vilja.
Mycket intressant att se att så många ryssar anser att de har rätt att fuska sig till världseliten. De om någon borde ju kunna ta sig dit ändå. De har ju en och annan människa att välja på i landet.
Fast jag måste bara avsluta med att säga att två av de indrottsmänniskor i världen som jag är oerhört imponerade av idag, är ryssar. Eller ja tre stycken till och med. Jag ska inte försöka stava namnen. Men ni vet nog vilka jag menar när jag säger att det är två av ryssarna i NHL och framförallt då Ovetjkin. (om det nu stavas så.) Den tredje är stavhopperskan. Grym tjej och helt överlägsen.

Anonym sa...

Värst vad du tog min första kommentar illa. Trodde inte den skulle ha så stor effekt på dig miss "östra hörn" va spelar det för roll om man identifierar sig eller inte? Känner du dig mer säker när du ser ett namn än kommentar eller vad? Huvudsaken i ett argumment är att man ska få säga vad man tycker o inte flasha vem man är.

/Jean

Västergötskan sa...

Anonym (sista):
Jag tog inte kommentaren illa. Tycker däremot att du verkar ha tagit åt dig, t.ex. vad gäller vodkadrickandet?
"Svenska män kan ju inte ens dricka ren vodka".

Ska man kritisera/kommentera ett inlägg bör man hålla sig till kärnfrågan. Men det är var JAG tycker...

Västergötskan sa...

Jag kan väl även tillägga att det inte var DIG jag syftade på i första hand.