Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 4 februari 2009

Är jag smartare på natten?!

Jag har upptäckt ett mycket märkligt fenomen.
Jag kan vakna på nätterna (har hänt ett par gånger ganska tätt nu) och har kommit på någon briljant idé!
"-DET ska jag skriva om på bloggen imorgon", tänker jag.

När jag dagen efter sätter mig ner vid datorn, så står det fullständigt still... Vad sjutton var det jag skulle skriva? Hur kan jag glömma en sådan BRA idé? (Vilket det kanske inte var, med tanke på att jag glömmer den).
Detta resulterar i följande funderingar:

1. Jag är alltså smartare när jag sover..?! :-O
2. Det faktum att min första tanke på natten är: "Det ska jag skriva i min blogg", innebär nog att jag tänker en aning för mycket på min blogg..? :-D

7 som har tyckt till:

Karin sa...

Tänkte det samma, "tänker hon på bloggen på natten???" då har jag fullt upp med 8 ben som trängs i sängen och försöker desperat att få LITE sömn.. ;)

viola sa...

Så är det för mig också. märkligt nog försvinner alla mina idéer spårlöst när jag väl sitter vid datorn, trots att jag innan jag satte mig där redan hade ett färdigt inlägg skrivet i huvet. Störigt det där...

Toves sa...

Inte smartare men mer kreativ kanske. Är likadan. Plus att jag också tänker på bloggen ofta. Skriver ner bra blogguppslag i mobilen om jag inte är vid en dator. Ofta känns de inte så bra sen när jag väl kommer hem. Bra sätt att sålla lite.

Hmm...kan man inte säga Västra Götaland? Tror inte det. Den där Feedjit är helt opålitlig. Fattar heller inte vad den går på? Tror den blandar län och landskap hejvilt. Norrbotten, Skåne, Stockholm och så då Västra Götaland som varken är ett län eller ett landskap. Eller hur?

rullgardinsflikkan sa...

Haha jag gör precis likadant har tusen bra ideér när jag vaknar på nätterna men men det är nog som med drömmar...dom försvinner med ljuset

Jempa sa...

Jag håller med, ofta så kan jag inte sova fast jag är toktrött, för jag ligger bara på helspänn och väntar på att hon ska vakna igen.. Då börjar tankarna snurra.

Ha papper och penna bredvid sängen så du kan skriva ner det direkt.

Josefine / Kidsbutik.se sa...

Haha :) Känner igen mig ;)

Mamasnest sa...

Ha ha, själv ligger jag och har brandövningar med mig själv i huvudet på natten. :-D
"Om det börjar brinna i dotterns rum så tar vi oss bäst ut genom sonens fönster" Osv.
Min IQ-nivå sjunker alltså rejält när jag vaknar till på natten.