Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 21 februari 2009

Lägg resurserna på något annat!

Nöden har ingen lag!
Han var mitt i ett industriområde, på natten.
Vadå "förargelseväckande beteende"? Det var ju ingen i närheten?

Var drar de gränsen? En vuxen man? En höggravid kvinna? En 12-åring? En 5-åring..? Det är väl inte alltid man kan hålla sig, eller hittar en offentlig toalett. (Vad jag tycker om offentliga toaletter, är ett helt annat kapitel!)

Lägg resurserna på något annat! Poliskåren är väl underbemannad som den är?!

3 som har tyckt till:

Cissi sa...

Nej, visst är det typiskt! Just när man får vara lite ledig, då ska man ligga inne och snora och inte hinna allt det där roliga! btw- fin blogg du har!

Björn sa...

Det är ju nästah som när vi fick böter för att att vi hade dimljus och halvljus tända samtidigt. Om det varit på en klar och fin dag, så hade det ju varit en sak. Men nu var det vråldimmigt ute och det fanns ju liksom en mening med att ha dimljuset påslaget. Det var dessutom en lördagskväll. Men polisen hade väl haft för lite misshandel, rattfyllerier och annat skräp att ta hand om den kvällen. Så de koncentrerade kraften på den oerhört brutala och almänfarliga bilisten som hade dimljuset på en dimmig dag.... Men nu har vi lärt oss att aldrig använda det igen. Anledningen till bötesnoten var att halvljuset var på samtidigt som dimljuset. Det var tydligen väldigt kriminellt och hemskt. Krävdes 3 poliser för att bötfälla oss för det. :)

Jempa sa...

Tänkte på det där också.. Störtlöjligt!