Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 2 maj 2009

Western, solning och god mat! =)

Första Maj bestod varken av demostration eller tal, utan av westernridning, solning och god mat i vänners trädgård.

Tanken var att jag bara skulle tagit med mig äldsta sonen till westernuppvisningen och låtit sambon ha lill-killen. Jag lät mig dock övertalas att ta med båda. Big mistake...! Yngsta sonen (snart 11 mån) sover fortfarande 2 gånger/dag. När klockan var 13.30 tyckte han att han fortfarande hade för mycket att titta på. Han övertalade inte mig, då jag såg hans jääätteröda ringar runt ögonen. Så jag la honom ner i vagnen och gav nappen. Inte poppis. Inte ALLS!!!
Efter ca (ja, vad kan det ha varit?) en timmes skrik, så somnade han till slut. Jag stod fortfarande där, arg som ett bi och svor ramsor över sambon. Ord som jag så här i efterhand är glad att han inte hörde... ;-)

Under tiden hade A smitit iväg med äldsta sonen (som också var ledsen, för att jag inte hade tid med honom) för att köpa honom en klubba. Tillbaka kom hon med en något gladare son samt två choklad-plopp.
"- Det här kan du nog behöva", sa hon så menande att piken inte kunde ignoreras. Tack, snälla A! Du hade så rätt. Chokladen gjorde genast humöret bättre och sambon slapp få ett hotfullt SMS. :-)

Sonen spanar in tävlingarna.

Det bästa, enligt honom, var såklart fyrhjulingen som drog "fuskkalven"! :-)

Full action!

"Slide-stop" (tror jag det heter?) :-)

1 som har tyckt till:

Bodil sa...

Sv: P låg och sov brevid mig. I godan ro. Gissa om jag var sur?

Härliga bilder från westernuppvisningen! Tycker att westernridning ser så läckert ut. :)