Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 2 maj 2009

Att homohångel fortfarande upprör människor?!

Humorgalan slutade i "hångelfest" kan man läsa idag. Reaktionerna låter sig inte väntas på. Det haglar ord som att det är pinsamt och att de borde skämmas.


Kommentatorn "Brink" skriver bl.a. följande (om dock en aning felstavat):
"Jag tycker detta verkligen är omdömmeslöst att två artister, ja vilket fall en av dem. Står och håller på med homohångel i ett familjeprogram, helt otroligt korkat.
Men 2000-talet är säkert som 70 talet var för vänstervågen, detta är homovåges årtionde, en trend som allt annat märkligt.. Som i mycket bara drar förbi.. Så går det i sina gamla normala banor igen.. Där inte paetiledare och artister som säger sig vara hetrosexuella står och kysser en annan kvinna eller män står och kysser varandra.. Ja de som sert sig som hetro, vilket jag då i detta betvivlar starkt..som sagt var det i ett familjeprogram, och som gäller barn..korkat gjort...men vad har man att vänta i en kanal som tv4?"
För och främst är jag nyfiken på vad han menar med att det är "omdömmeslöst att två artister, ja i vilket fall en av dem...?

Jag skiter ärligt talat i vilket. Vill två kvinnor (eller två män) kyssa varandra, får de gärna göra det. Bara jag slipper vara med. ;-)
Jag förstår inte vad det är de blir så upprörda över? Det är 2009 och människor ryser av förakt bara för att det finns medmänniskor som kysser någon av samma kön... Grow up! *suckar*

3 som har tyckt till:

rullgardinsflikkan sa...

Det där missade jag men oavsett vilket kön så tycker jag det är sjukt onödigt att hångla i ett familjeprogram...eller på stan...eller i kön till maxi

Vill ni hångla lägg er på en filt i en park! Så jag slipper se skiten,....

bitter??? NÄÄÄRÅ

Västergötskan sa...

Ja, det kan man väl iofs diskutera. Men om något så harmlöst som hångel kan samla in mer pengar som sedan hjälper barn, förstår jag inte problemet?

Ett lättare liv! sa...

Hejsan, prövat det du tipsade om men inget har tyvärr ändrats... Vet inte vad som är fel riktigt, men helt klart irriterande!! *morr*
Ha en skön lördag, kram Karin