Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 19 oktober 2011

Sova sova, säng säng säng....

Visst är det underbart att vara småbarnsförälder? Att somna vid 22-tiden och sen bli väckt av de små änglarna vid 23.20, 01.10, 03.15 och 04.40.
04.40 är för övrigt inte morgon!! *gäspar*


Idag är äldsta sonen hemma från skolan med feber och halsont. Jag håller alla tummar och tår att jag klarar mig. *peppar peppar* Förvisso har jag huvudvärk, men det beror nog mer på sömnbristen.

Och så en sista undran. (Ja, den är riktad mot min kära sambo, om han läser detta):
Om man vet att ens väckarklocka ringer kl 06.30 och minstingen har legat och "pratat", vritt och vänt sig i över en timme och sen blir uttråkad och förbannad vid 06.10-tiden. Varför försöker man få honom att somna om då? Det känns bara lite...eh...meningslöst...? *puss på dig älskling* ;-)

6 som har tyckt till:

kattiiiiss sa...

Åhh du får ta en powernap under dagen!!

äppelblomman sa...

Guuuud va jag känner igen mej i detta... Har oxå vissa skitnätter och har oxå en sambo som liksom inte hör sina barn fast de vaknar 20 minuter innan han ska gå upp... Hur svårt kan de vara att stiga upp då så att jag får sova lite till??;-) Ja dessa karlar;-) *fniss*
Kram K

Fru Gårman sa...

Sova är överskattat. ;)

Bloggande 4barnsmamma sa...

Håller också tummar och tår för dig!
Inte kul att vara sjuk!

Mollamaja sa...

Nå jag har en man som ställer klockan på en timme tidigare än han måste gå upp, bara för att få trycka på snooze och känslan att få sova lite till...

Yohanna i Las Palmas sa...

Skönt att man inte är själv om dessa upp-och-spring-nätter.
Här gäspar vi idag också, stora killen vaknade 4 och ville inte somna om och lillan vaknade kl 6:30. Så vi är lagon trötta här idag....jag i alla fall.

sv: Det var ju på IKEA i Las Palmas jag var. Där har de sprit och allt. Jättepraktiskt MEN dyrt ;)

Hälsningar
Yohanna