Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 13 oktober 2011

Min knapp är utsliten?!

För er som äcklades av mitt förra inlägg. Jag ber om ursäkt för bilden. Jag tyckte den var rätt talande för själva sången/visan... Istället övergår jag till något mer vanligt.
(PS. Killen på bilden hade för övrigt bajsat ner sig på riktigt. Han ville så gärna bli bästa junior under Göteborgsvarvet 2008 att han inte lät lite nödighet stoppa honom. Imponerande vinnarskalle eller bara korkad? Jag har inte riktigt bestämt mig där...)
Hur som helst;Hur kan en knapp på tangentbordet bara fastna i nedersta läget (efter en vanlig tangenttryckning)? Den sitter där, bomfast. Skitirriterande!!

Ännu mer irriterande är det att... sambon hade f-n rätt... *Schhhh* Vi har dividerat om att jag skriver fort, men att jag suddar hälften av tecknen jag skriver så egentligen blir det inte så fort som det ser ut/känns. Jag har ju (självklart) hållit benhårt fast vid att jag INTE använder backspace-knappen så mycket... Nästan inte alls skulle man kunna säga!

*harkel* Jag tycker egentigen inte att vi behöver gå in och säga vem som hade rätt och vem som hade fel... Vi kan väl bara konstatera att vänsterpil + delete går inte lika särskilt fort.


I miss you, kära backspace. Snälla, snälla kom tillbaka till mig...!
Jag lovar att försöka att skära ner på dina arbetstimmar!

10 som har tyckt till:

Husfrun sa...

Jag har istället problem med mellanslagstangenten som varit trög från start (men orka lämna tillbaks datorn för den lilla petitessen).

Hm... korkad skulle jag nog säga!

Petra sa...

Hoppla!

Josefine sa...

Nej, vad tråkigt att den sitter fast!
Jag är inte så pryd så det där kortet tycker jag faktiskt att du kan få bjuda på! ;)
Vad glad min sambo kommer bli nu när det finns fler som är som honom gällande text-tv! Haha

Anneli sa...

Jag kommer ihåg bilden från nån nyhetssajt faktiskt. Man ser ju inte bajset så tydligt så då är det okey ;) Annars är jag väldigt krackelmagad vad gäller bajs och spyor och sånt. Det där med backspace-knappen....ta och rengör tangentbordet ordentligt (antar att du som jag då och då råkar tappa lite smulor och sånt som hamnar mellan tangenterna? Att en tangent fastnar behöver inte aaaaalls betyda att man använt den mycket, det hävdar jag bestämt..vissel-vissel). Allafall, rengör och så tar du loss tangenten försiktigt, ty det kan man ju. Hjälper inte det..ja då får du kanske köpa nytt tangentbord. Och just när jag skrev det, råkade jag titta på din gif-bild..hahahaha..:D Då blev plötsligt detta lite komiskt, för jag såg liksom hur du hamrar på backstagetangenten..hahahaha..

Sorry för min knasiga humor idag, men det blir så när man lider av sömnbrist och är övertrött ;))

Ann-Sofie sa...

Haha själv använder jag backspace knappen ganska ofta oxå, anledningen till det är att jag inte har ett svenskt keyboard :) så ibland så blir det ett ä istället för ö och tvärtom :)

Anna sa...

Ha ha slitage :)
Bilden nere är ju äcklig men sann ju!!

PS: ska visa lite mer solbilder :)

Kram

Barnens Hjältar sa...

Sitter kanske en droppe vin, cola eller annat klet under tangenten?

Ang bajsbilden skulle jag själv aldrig gå så långt om det inte vore för att jag hade chans att vinna hela skiten ;) (loppet då alltså)

Nettan sa...

Jag säger som dom andra. Helt klart ett fall för minidammsugaren :-). Någon liten smulbit som sitter där och gäckar bara för att få din make att TRO att han har rätt ;-). / Nettan

Mollamaja sa...

Backspace är illa om man saknar...Hoppas den kommer tillbaka snabbt!

Västgötskan sa...

Backspace-knappen tackar för alla "krya på sig" hälsningar! ;-)