Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 3 oktober 2011

Dags för självrannsakan!

Bara det faktum att en mängd KD-politiker kräver Göran Hägglunds avgång, är ett säkert tecken på att de inte inser VAR problemet ligger.
Det handlar med största säkerhet inte om Göran Hägglund eller hans sätt att driva partiet! Istället bör de ställa sig frågan: "Behövs ett parti med kristna grunder i Sverige idag? Om ja, behöver vi se över och ev. förnya vår politik?"

Att istället föreslå en kompetent, men (enligt mig) fullständigt okarismatisk person såsom Mats Odell; Det skulle ju vara som att ha...tja... Marcus Birro som ny partiledarkanditat?!

Den lite underliga känslan i sammahanget är att jag inte vet vem som hade gjort det sämre valresultatet av dessa två? Birro är ju i alla fall svår att ignorera, även om man försöker.

2 som har tyckt till:

oumberligating sa...

Härligt, mustigt och underbart Måndagsinlägg, det gillar jag!
KD så trista att de inte ens finns i min sinnesvärld!
Ha en fin vecka!
Kram ifrån Oumberlige Peter!
PS: Birro vad är det?

- sa...

Personligen tycker jag att religion inte hör hemma i politiken, och där har vi nog kärnproblemet...kristdemokraternas värdegrunder bygger på en religion som inte särskilt många tror på idag. Även om en del av dessa värderingar kan vara vettiga så faller det då. Birro som partiledare..bevare mig väl..*skrattar* :P Du har onekligen rätt i att han hörs å syns...! ;))