Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 1 januari 2010

2009 i en enda stor blandning! =)

Januari:
Jag försökte sälja min son, jag svor mig igenom smärta och blev lite smått kär i en rödhårig liten "hobbit" med taktkänsla! :-)

Februari:
Mina chanser att bli USA:s president ökade markant, jag konstaterade att jag under vissa omständigheter mer än gärna skiter ner mig och jag idiotförklarade föräldrar som hela tiden (!) överbeskyddar sina barn.

Mars:
Försökte redan då (!) övertyga mig själv att min kommande 30-årsdag, under 2010 kommer gå bra (hm...), dubbelmoralen flödade i tv-branschen, jag glädje mig åt mina nya ryska "vänner". (Längesen de var här nu förresten, men kanske lika bra för de var lite kinkiga?) Sen får vi inte glömma; vi fick små, härliga hyresgäster...

April:
En händelserik månad! Facebook fick mig att börja träna (på allvar), äldsta sonens rum blev klart (Yngsta sonens är inte färdigt än... *hrm*) och jag inser att jag aldrig kommer ha samma storlek som på gymnasiet..! Jag börjar redan nu ifrågasätta svininfluensans första fall. Samtidigt var jag (och är fortfarande) helt övertygad om att bensinindustrin har kartellbildning!

Maj:
Matsedeln blir extremt minimerad, när vi får reda på att frukt kan göra oss feta, fick mitt årliga dopp tidigare än nånsin pga vår "nya" djävulshund (!) Jag funderar även på om jag (mot mitt förstånd) kan vara en curlingförälder...?? PS. Bergklättra inte till häst!!!

Juni:
Foppatoffel-ödet knäckte mig! Min kära saab gick sitt öde till mötes (saknar den faktiskt än!) :-(
Vampyrhistoriernas tid börjar. Vem behöver vänner, när man har en fiende som Västgötskan...?

Juli:
Gud eller bibeln ljuger! Jag kämpar på med mitt andra spinningpass på 8 år. Inte har det blivit bättre sen dess... *harkel*

Augusti:
Årliga besöket på Liseberg. Äldsta sonen hade INGA spärrar! :-O Ikea har verkligen lyckats. Det är det enda stället där man impulsköper MÖBLER?! Underbar semester i sydligaste delen av Sverige. Jag var otrogen och blev en riktig svensson! ;-)

September:
Jag blev hög för första gången i mitt liv! Min värld gick (nästan) under. :-(
Jag hakar upp mig och ryser om och om igen. Stockholm fick uppleva Västgötskan (Eller var det tvärtom...?)

Oktober:
Bert Karlsson imponerar mig för första gången! SD:s Jimmie Åkesson försöker övertyga att partiet inte är främlingsfientliga. Det går väl sådär... Och jag fick själv övertyga resten av Sverige att bussfester faktiskt var roliga (när man var sisådär 16-17 år)... :-)

November:
Man fick den trevliga nyheten att man kunde få sin egen fitta runt halsen... Min "fjortiscrush" tycks infinna sig på allvar. Och tycks eskalera. ;-) Jag funderar på om jag börjar få inkontinensbesvär?? Västgötskan goes (nästan) barnarov?!

December:
Och fortsätter... + Jag blev den jag lovade mig själv att aldrig bli! Upptäcker nya sidor hos mig själv. Sist men inte minst, måste jag försöka komma ihåg till nästa vinter; reta inte upp stockholmare... ;-)


1 som har tyckt till:

lotta sa...

Vad kul att läsa din sammanställning av bloggandet 2009!
Kommer ihåg de flesta utan att kika tillbaka! Du har lyckats bra att blogga! ;-).

Ett riktigt Gott år 2010 önskar jag dig på alla plan!