Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 5 januari 2010

Nu bär det av!

Nu blir det tyst här ett tag framöver. "Västgötskan" beger sig nämligen till fjällen idag, tillsammans med familjen. Tänk vad lugnt och skönt ni kommer få det utan mig! :-)

Ta det lugnt i vinterkylan.

5 som har tyckt till:

Jempa sa...

Ha det så bra.. Jäkla friluftsmänniskor.. ;)

oumberligating sa...

Du kan ju inte "tystna nu" när jag återkommer med full kraft!
Jag funderar just nu lite allmänt på det här med bloggandet!
Särskilt nu när jag hållit på ett tag, ja, egentligen inte så länge, cirka 1,5 år bara, men det är ju tillräckligt för att "nyhetens behag" ska ha hunnit lägga sig!
En del har ju bloggat betydligt längre än så, men visst märks det en viss avmattning även där, kortare inlägg och färre kommentarer!
Fast jag inbillar mig att man faktiskt ska försöka hålla kontakten med alla man på något sett kommit i kontakt med via sin blogg! Ibland så har man haft samma åsikter och intresse runt samma saker, eller annars har det bara varit en liten kommentar skriven helt på "måfå" någongång!
Trevligt hur som helst!
Jag hade ju en huvudidé när jag började blogga och det var ju att samla folk och åsikter i och kring olika sjukvårdsfrågor på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com , det gick lite trögt så jag startade upp den här bloggen lite som en "dragblogg" för att locka in lite nytt "blod" på Jernsaxensidan, det gick fint, men även der skedde det en viss avmattning!
Kanske den här kommentaren låter lite "gnällig" det är inte riktigt meningen, det är mer en reflextion över hur det faktiskt förhåller sig ibland med bloggandet!
Nu blir just den här "kommentren" djäkligt allmänt hållen och jag kommer självklart skriva mer personliga kommentarer i framtiden!
Men just idag när det är Fredag och i början på det nya året så vill jag verkligen önska alla nya och gamla bekantskaper i "Bloggssfären" en riktig God Fortsättning och en Trevlig Helg!
PS: Fick några mail om varför jag raderat min blogglista, den är under uppdatering, flera av bloggarna på den har "lagts ner" tråkigt nog! Så nu när den ska återskapas så hoppas jag både att få in "gamla" och "nya" kompisar!
För blogga är kul! Leve Bloggen!
Kram ifrån Den Där Peter Olofsson på Oumberliga Bloggen!

Katarina sa...

YEEEES! ;-)
Skämt och sido, vem ska man nu irritera sig på nu då ;-)
Hoppas att ni nu får det underbara dagar och inte snöar inne eller förfryser bort *kram*

Anonym sa...

Vart är fjällen för dig??

Västergötskan sa...

Mimsan:
Varför känns det som en kuggfråga..? ;-) Vi var i Branäs och åkte skidor.