Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 18 januari 2010

Det var ju det där med kondisen...

För första gången, sen vi köpte Nintendo Wii:et i julas, har jag nu testat boxning. Herregud min skapare, vad min kondition måste vara under all mätbar kritik...?!! :-O

Gubben jag körde emot blev knockad inte mindre än 3 gånger. När han reste sig upp den 4:e gången kändes det "aningens" motigt! *hrm* Lite som i Tomten är far till alla barnen; "Men dö då för helvete, boxarjävel!!"

Pulsen drog i höjden, det brände i bröstet, flåset infann sig (alldeles för) fort (!) och det känns som att jag kommer har träningsvärk imorgon? Framför allt i höger arm/axel/skuldra. Men motvilligt får jag väl erkänna att det var lite kul ändå.

Något som jag kanske borde testa är gruppträningen "Box" på gymmet? Jag skulle med största sannolikhet inte se så här glad ut efter 60 min... :-P

5 som har tyckt till:

Maria sa...

Hejsan gumman,. Är du frisk så vi kan träna ihop nu ?
Kanske ska boka oss på box ?? :)))

Mamma sa...

Jag är mycket bättre i min arm,axel,nacke efter fighten...skitkul, du är för rolig med boxarjävel i stället för tomtejävel!!!(skrattar högt för mig själv)..kram

Västergötskan sa...

Maria:
Tycker jag absolut! :-)

Mamma:
Du ser, träning gör dig FRISKARE!!! ;-)

Go gôbbe från Götet sa...

Tjenis!

Apropå Wii . . . är det nå't att köpa till grabben som strax fyller 6 år? Osäker kring beslutet. Hur kul är "de där sporterna" för barnfamiljen? Funkar att maila svar.

Annars får det väl bli en Sony PSP . . .

För övrigt instruerar jag Boxercise - mycket uppskattat och inte minst utmattande. Folket darrar på handen efter ett pass ;)

Björn sa...

Nintendo Wii är ett underbart familjespel. Sonen (5år), sambon (något äldre...) och svärmor (ytterligare något år äldre....) boxades som stollar och skrattade ikapp med oss andra. Detsamma gäller golf och bowling som är uppskattat av alla tre generationerna. Sedan har vi Wii Sports Resort som är snäppet bättre än föregångaren Wii Sports vad gäller golf och bowling. Men helt klart ett familjespel för alla åldrar. Sedan är ju Nintendo mycket sämre än de övriga när det kommer till skjuta, splatta, döda spel. Men för vår 5åring är det en dröm som även ger oss andra mycket glädje.