Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 5 december 2009

Hur kan en världsartist hänga löst?!

Att sitta med hjärtat i halsgropen under 40 min är ingen härlig upplevelse. Hur i hela friden kunde Erik hänga löst i gårdagens Idol? Vad behöver han bevisa för att folk ska inse att han (nästintill) redan är en världsartist?! När t.o.m. juryn säger att han kan åka på turné i USA med en gång, borde man inse hur stor han kan bli. Hade man blundat och bara lyssnat på Iron Maidens "Run to the hills" hade man aldrig kunnat tro att det var en 21-åring som sjunger.

Bara en enda liten sak, snälla rara Erik. Sluta använda klädesplagg som ser ut som en blandning mellan linne och t-shirt... Antingen linne ELLER t-shirt. Ok?Sen kan jag inte förstå hur juryn tänkte när de gav Tove "Can´t get you out of my head" som glänsarlåt?? Hur de sen prisade hennes framträdande är ännu mer oförklarligt. Fast det är klart, de vill kanske inte erkänna att de valde helt fel låt till henne och på så sätt minskade hennes chanser...?

Calle sa i eftersnacket att han inte kunde fatta det. Nej, vem kan det? Calle har utvecklats något enormt sen han började i Idol, det håller jag med om. Men oavsett hur bra röst han har och hur härlig han må vara som person; om ett år kommer antagligen ingen (förutom min mamma) komma ihåg Calle. Tove och Erik kommer fortsätta gå som tåget, även när Idol är över!Ex, Ab, Ab, DN

7 som har tyckt till:

Go gôbbe från Götet sa...

Tänk, jag kan inte fatta det heller!? Hur har tittarna tänkt? Är det ett resultat av att man tycker, att Erik höjts upp av juryn för mycket? Kolla bara i Scandinavium igår. Hela stället gav ju Erik stående ovationer.

Nä, han é grym! Tyckte inledningsvis att han körde samma stuk oavsett genre men han skall ju köra rock helt enkelt. Europas svar på Brian Adams?

Ha en fin helg!

oumberligating sa...

Skulle lyssnat på dig, klok kvinna du och inte vaccinerat mig!
Ha en fin helg alla kategorier!
Hmmm.....ska jag för första gången "prata" Idol, blir du glad då?
Du har säkert helt rätt när du misstänker att man kommer minnas Erik och Tove om ett år och de dyker säkert upp i andra sammanghang i framtiden!
Calle har ett eget band, mycket nyfiken på deras musik, där hör nog kalle hemma, vi får se vad det bandet åstakommer!
Kram ifrån Peter!

Anonym sa...

Det är väl uppenbart att juryn viste att Calle skulle gå vidare (baserat på tidigare röstsiffror). Därför var de tvugna att satsa på Erik som har bättre chans mot Calle i finalen än Tove och ger därför Tove två skitlåtar och Erik två glänsarlåtar.

Amy sa...

Jag skulle precis skriva ett inlägg om vad jag tyckte om gårdagens Idol, men det behöver jag ju inte. Du har ju skrivit precis det som jag tänker och tycker. Håller med dig på vartenda ord....jag kanske ska bara länka till dig och skita i att blogga om Idol idag. ;-)

sarah sa...

för att hans personlighet är tråkigare än min farmors klädstil

lotta sa...

I was in love Yesterday evening!
Risken är stor att det blir väldigt jämt i Globen...
Håller med ditt inlägg f.u. din klagan på linne/t-shirt.
Gillar den rockersstilen nu fick Erik visa sin tattoo o såna gillar vi mycket!
Ska du lr inte förresten?
Själv är jag redo för min andre!

Tova sa...

Åh, vilken härlig header i din blogg - två av livets absoluta njutningar ;)

Ahh, visst är Erik HELT otrolig... får gåshud nästan varje gång han sjungher.
Kanske "glömmer" folk dock att rösta på honom för att de tänker att han är så självklar, hm...
Tycker också det var helt ofattbart att Tove fick sån strålande kritik av juryn med den konstiga låten... Tove har överhuvud taget gjort mig besviken varje gång sedan audition typ, hon var min favorit men nu klarar jag knappt av att lyssna på henne. :P
Hehe, mykt åsikter blev det, men hoppas du har en skön dag iaf ;)