Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 13 januari 2010

2010 - Vart är modet på väg?!

Jag måste bara förfäras ytterligare en aning över modet. Den nya H&M-katalogen kom häromdagen. Mycket fint fanns det, men allvarligt talat. Vem tar på sig sånt här...? Det är ju, om möjligt, ännu värre än haremsbyxorna! :-O

Jumpsuit

Eller nåt som nog ska föreställa en blandning av jeans och leggings...?!
s.k. "treggings"

Och folk klagade på hur man klädde sig på 80-talet...
Varför gör man då om samma misstag? :-P

7 som har tyckt till:

Emma sa...

haha säg det.. har en kompis som köpt den där dressen ;) Men det betyder inte att jag tycker den är fin!

Jempa sa...

Fast jeansleggings har väl funnits ganska länge? Jag använde ett par redan förra vintern..

/busted :)

Fyra nyanser av rosa sa...

Ha ha jag kan tala om vem som INTE har på sig den där dressen i alla fall!

Fast treggings råkar jag ju ha ett par. Typ.

Moosan sa...

Åhh.. skulle mycket väl kunna tänka mig den där dressen... ser gosig ut.. att sova i alltså ;-)
De där sk. "treggings" tyckte jag om på allvar!!
kram på dig

oumberligating sa...

Hmm....nu blev det svårt för Oumberlige Peter! Ett klädinlägg, lite svårt att kommentera för mig kanske, men okej, lite modemedveten är jag ju allt, du såg väl mitt underbara inlägg om vintage väskor? Ja, kanske ingen blogghit direkt, men va fan man kan ju inte lyckas jämt! (ler)
Funderar lite på brallorna ovan, jag tror fan min Fru skulle vara snygg i dem, fast hon är fin i vad hon än har på sig. Ja, helst ska hon inte ha något på sig alls, men det är ju en annan sak. Vi träffades ju på glada 80-talet och då tror jag hon hade på sig något liknande ibland.
Personligen så tror jag som sann Frudian att du själv just nu bearbetar detta mode och faktiskt ibland drömmer om att ha på dig något likande!
Ja, jag vet att du nu blir lite upprörd på mig nu, men som din Vän så får jag ta sådana smällar, det är ju sådant som vi bloggvänner får ta på oss ibland! Jag ser ju hur du sakterliga smyger in bilder på dig själv i bloggen, så snart blir det säkert i helfigur med ett par rejäla 80-tals byxor! (ler)
Ja, jag är nu helt övertygad om att jag klivit över gränsen i bloggetik och du kommer säkerligen inte skriva trevlig helg inne hos mig! (Fast jag hoppas förstås att jag har fel)
Men jag skriver trevlig helg till dig alla kategorier och önskar dig och de dina en trevlig Fredag!
Kram ifrån Peter!
PS: Ta med dig mannen på en shoppingrunda, se till att han tjackar ett par sådana här byxor till dig och släpp loss hemma till lite glad 80-tals musik, jag tror att det blir mycket mer "romantiskt" än alla dessa fula "raffset" som alla fantasilösa män köpt till sin partners i julklapp!

Västergötskan sa...

Jempa:
Det är nog mycket möjligt att vi här nere i skogarna ligger efter i modet... ;-)

Anonym sa...

Hi, hi... Ja, jumpsuits med haremsnederdel kräver en hel del accessoarer och klackar för att man ska visa upp sig i den på stan. Men även ett perfekt mysplagg hemma, speciellt de som är i trikå. Förra sommaren kom de ju fina jumpsuits i crepe och axelband (utan haremsnederdel) som var perfekta på stranden.

Treggings. Ha, ha! Tr = trouser + leggings blir treggings. Tanken är ju att man har dem med kanske en oversized t-shirt eller tunika över. Linningen är ju inte så charmig men den är med resår och himla bekväm! Så testa ett par och du är fast :)

Kram Elli (som precis hittade din blogg via robinsoninlägget länkat till Aftonbladet)