Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 6 augusti 2009

Ont i huvudet! Dock ingen bakfylla, utan...

Jag vaknade med en helvetisk huvudvärk i morse! Nej då, jag var inte ute och "slirade" igår. Inte en enda droppe alkohol (om de inte hade spetsat vattnet på restaurangen?) Vi tillbringade 8 timmar (!) på Liseberg med våra barn, svågern och hans fru + deras 3 barn. Det var mycket folk, sol och varmt!

Det började sådär. Barnen ville åka Rabalder (den lilla berg- och dalbanan) vilket det visade sig vara ca 45 min kö till... Jag svor som en borstbindare och sa till sambon att vi minsann inte skulle köpt åkband till alla tre, det var ju bara bortkastade pengar! Men det artade sig, det var "bara" jätteköer till Flumride och Kålorado, så dessa vattenattraktioner hoppade vi (tyvärr) över.


Det blev tekoppar, karuseller, båtar, slänggungor och mycket, mycket mer. Barnen hade jätteroligt och det märks att kusinerna tycker om varandra. :-)
Vi avslutade med Lisebergsbanan. Där stora sonen kunde åka med vuxen (110 cm gräns). Jag var lite fundersam över hur detta skulle sluta, men när han kom ut helt exalterad och med ett leende på läpparna så var det bara att konstatera: Vår snart 5-årige son har INGA spärrar, what so ever...! :-O


Han ville t.o.m. åka den en gång till med sin äldre kusin (snart 10 år) och för henne skulle det vara för första gången. Det är synd att jag inte hade med mig kameran på den åkturen. Hennes ansiktsuttryck representerade ren skräck! Men efteråt ville hon åka igen, så det kan ju inte varit en alltför traumatiserande upplevelse. *skrattar*

PS. Bilder kommer. (OBS! Det fanns inga spindlar eller ormar på Liseberg.) ;-)

1 som har tyckt till:

Moosan sa...

Ha,ha..det finns det säkert,men det är inte det man vill sikta in kameran på när man är på Liseberg!! ;-)
Hönsmamma?..Njeää,det där tror jag inte på!! ;-)
kramiz