Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 14 januari 2010

Inget nyårslöfte? Ni ljuger!

Känner ni någon som kör med klyschan: "Jag har inte avgett något nyårslöfte, för jag kan ändå inte hålla det"?
DE LJUGER!!! Var på gymmet för första gången på 4 veckor igår. Jävlar i helvete vad folk det var. Överallt! På core-passet jag gick på var det två personer som blev utan matta. Det har aldrig hänt sen jag började för snart 1 år sen, om det nu någonsin har hänt?

Det kändes jävligt trångt med 70 pers i en lokal..! Hoppas de snart inser att de inte klarar av att hålla sina nyårslöften och stannar hemma. Eftersom de då inte har berättat för sina nära och kära (dvs er) att de börjat träna, behöver de inte heller skämmas för att de har slutat… ;-)

Har ni avgett något nyårslöfte?

2 som har tyckt till:

Mamma sa...

Nej aldrig gjort och kommer aldrig göra det!!Jag kan inte hålla vad jag lovar.(blir alltid att det rinner ur sanden.)Och det vet du vid detta laget. :-)..kram

oumberligating sa...

Jag brukar i tysthet avge nyårslöften för mig själv, men faktiskt i år så blev de inga, det berodde i sintur på en massa andra omständigheter!
De jag avgivit tidigare år har sällan hållit isig särskilt länge. Gym går jag inte på, men min son som är inbiten gymmare säger samma sak som du och har undvikt träning de senaste veckan på grund av anstormningen!
Själv så går jag cirka en mil om dagen, skittråkigt, men nödvändigt eftersom jag inte är totalt återställd ifrån min neuroborrelia, frisk är jag men inte riktigt samma styrka i benen, orkar tex inte cykla mer än 5 mil innan det tredubbla. Ja, skit samma, kommer jag på något nyårslöfte så hör jag av mig!
Ett nästan nyårslöfte var ju att sluta blogga, men hur fan ska jag kunna det när du ställer frågor hela tiden! (ler)
Väluppfostrad kille, så självklart så måste jag svara!
Kram ifrån den Oumberlige!