Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 18 november 2009

Barnarov..?!

Igår var det sista bugglektionen för den här gången. Det var en del låtar med högre tempo igår, vilket var riktigt jobbigt! Jag fick huvudvärk och blev yr, så jag var tvungen att sätta mig några gånger. Förmodligen hade jag druckit dåligt, plus att jag har haft lite ont i halsen/bröstet, så nån skit är det nog i kroppen också.

Efter att ha dansat den första snabbare låten, så bytte jag till en av "ynglingarna" i gruppen. Jag blev glad, för som jag sagt tidigare, dansar de ofta bättre än de äldre herrarna. Vi hade dansat en dans även tidigare på kvällen där han hade frågat mig om jag skulle gå på dansavslutningen på lördag.

Men i denna stund var jag lite flåsigare efter föregånde dans (min kondition är urusel!) och han kommenterade förstås detta.
"- Du får tänka på att jag snart fyller 30", sa jag. Han skrattade och sa:
"- Ja, själv har jag ju inte ens fyllt 15 än".

WHAT?? Jag vet inte om han skämtade eller inte, men jag kände mig fruktolöst gammal just då!! Precis då kom han mamma, tittade lite på mig och säger:
"- Ja, ok. Du får dansa en dans till då. Jag väntar ute i bilen så länge." Och sen gör hon en "high five". :-O

1. Nu har jag ju sambo, men att bli smått raggad på av en under 15 hade inte känts helt ok ändå... :-O
2. Var är det för morsa som gör high five?!

2 som har tyckt till:

Örjan sa...

Mamman tyckte kanske att sonen skulle ha en mogen "brunett". ;-) Eller så raggade killen åt sin mamma. Ha ha.

- sa...

1. Han var ju iaf byxmyndig, men ändå ;)

2. För att hon försöker verka cool och hipp, utan att inse att highfive blev omodernt för ca 15 år sen - minst. :) Dessutom spelar det ingen roll hur dagsaktuella grejer hon hade gjort..det hade blivit töntigt ändå. Just för att hon inte inser att hon inte kan vara jämnårig med sin son..typ.