Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 31 januari 2010

Gina Tricot - Om de nu ska byta modell.

Det var ett jävla tjöt om Gina Tricot:s nya modell?! Eller rättare sagt, avsaknaden av den "gamla"; norska Pernille. 60 % av Aftonbladets tillfrågade vill ha tillbaka henne! Jag hoppas verkligen att de sitter många skojare runt om i landet och röstar. För om det inte är så kan jag inte låta bli att undra:

Varför orkar man bry sig? Folkstorm och flertalet artiklar (inte bara i Aftonblaskan) och framför allt, hur kan man säga att den nya brasilianska modellen är sämre/smalare? Som att Pernille var bättre på att snurra (båda ser smått ut som flummiga giraffer som sniffat på lim!) Eller att hon var "större". Båda är ju vrålsmala!

Varför måste alla vara storlek 30/32 ?

Det roligaste i allt detta är att Ica har gjort en parodi på Gina Tricot reklamen. (Något de själva förnekar). Avgör själva (Obs! Lägg även märke till musikens likhet) :-D

Ex,

5 som har tyckt till:

Albana sa...

Hejsan :D

Måste bara säga att fyfan, vad bra du fixat din layout! :o hur fixar man typ bilden i bakgrunden o sånt? min blogg är så svart och tråkig tycker jag :/ matchar inte alls min personlighet... svara till min blogg är du snäll så jag inte glömmer det :)

Jeanette sa...

Moahaha.. Skön reklam... Nu ska jag handla massor på Ica.. Eller vi får se.. :P

Daniel sa...

Tråkigt att idealet ska vara trådsmala modeller! Å att det reklammakarna bara fortsätter på den hemska "trenden"

Oscar sa...

Här zappar man förtvivlat för att undkomma reklamen i TV med alla dessa
"zize-zero-typer"! Då man tillhör den manliga delen av befolkningen har man ju inget emot lite former på damerna.

Vad gäller de som förekommer i reklamen säger jag bara, som Melanie Griffith i Working Girl, "Get your bony ass out of my sight"!!!

anna sa...

har alltid ogillat gina tricot reklamerna, men det första jag tänker när jag ser icas reklam är ju att den är en parodi;)Bra parodi tyck jag, bra att Gina bytte model tycker jag också, sen kan man ju fråga sig när de kommer börja finnas modeller som inte endast är 180 och väger 50 kg