Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 7 september 2009

Vin - ett gott ont?

Idag kan man läsa att kyrkan ska börja med starkvin till nattvarden för att förhindra spridning av influensa. (Men snälla…?!)

Systembolagets nya VD vill möjliggöra gårdsförsäljning av vin, genom att kunden ska kunna lägga e-beställningar via systembolagets hemsida.

Samtidigt kan man läsa att fler unga dricker farligt mycket.

Inget ont som inte har något gott med sig. Eller var det tvärtom…?

4 som har tyckt till:

Maria sa...

Åhh skit kul...Jag skulle gärna dansa mer som " träning " men min kordination är ju skit.. me vi har ju faktiskt ett helt sprolife center med BARA dans.. Kanske vore nåt för oss Malin !!
Hahahahaaaaa..

men kul, samtidigt som det var lite väl kinky ..

Chrissan sa...

Vore väl bättre om de satte upp en flaska handsprit innanför dörren?

Anonym sa...

Svininfluensan testar svenska journalistiken och publikationers integritet. En nydefinierad pandemi får onekligen en hel del konsekvenser. Ett otestat vaccin med giftiga ingredienser väcker frågor. Tamiflu ger 12 timmar mindre sjukdomstid men samtidigt svåra psykologiska effekter, ibland till och med självmord. Ett vaccin görs för ett virus som nu är mildare än en vanlig influensa. Detta vaccin kan inte ha någon effekt på en ny mutation - ingen i sveriges journalistkår ens nämner detta! Svåra bieffekter inklusive dödsfall och förlamningar för tusentals svenskar - fullständigt tyst! Och så klagar ni på att folket blir tvungna att bilda sig egna uppfattningar och teorier om vad som egentligen pågår. Att vacciner faktiskt helt ifrågasätts på goda grunder lyser med sin frånvaro. Journalisterna i sverige är antingen dumma eller kontrollerade. Inget journalistiskt arbete görs vad gäller svininfluensan - det får medborgarna själva ta hand om. En skandal. Svenska media har verkligen inte imponerat hittills. Politisk styrka är tydligen att rätta sig i ledet och rapa upp pressmeddelanden och officiella uttalanden. Var är undersökningarna, frågorna, grävandet och den objektiva granskningen? Gammelmedia är en del av etablissemanget, makten och lögnapparaten i samhället. Hur känns det? Sover ni gott? Någon skam har ni väl inte kvar i kroppen? Vill man veta vad som pågår får man lita till helt fristående källor som www.theflucase.com och andra.

Toves sa...

Oj, den kommentaren gjorde att jag glömde vad jag skulle säga...