Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 27 september 2009

Borde-punkt på schemat: Bajsplockning.

Den lilla djävulshunden lever och mår bra. Men hon är skengravid. Fantastisk kul med en hund som läcker mjölk från tuttarna... Som om man inte önskade att den tiden var förbi när man själv var nyförlöst med yngsta sonen...?! :-P

Jag har för övrigt kommit på ett fantastiskt sätt, som gör att hon inte kan springa iväg. Jag sätter ett koppel mellan henne och den stora hunden. På så sätt är hon "lös", fast ändå inte. Den stora hunden brukar titta på mig med smått avsky i blicken: "MÅSTE du sätta fast mig ihop med henne?!" Alla gör vi våra uppoffringar.

Igår satt de ihop när vi var ute; jag, båda sönderna och min mamma. Djävulshunden fick syn på en katt och drog iväg en bit, med en tveksam, men alldeles för snäll, större hund i bakhasorna. Jag ropade då på den stora hunden som snällt vände och kom springandes i full karriär mot mig. Vad jag INTE hade med i beräkningarna var kopplet som satt mellan "snällhunden" och djävulshunden.

Det kom rakt emot min kära mot och gjorde att hon tappade balansen och var extremt nära att dyka platt på näsan i hundskiten som låg framför henne på gräsmattan. Hon missade den som tur vad, men trampade däremot i en annan hundskit, bakom sig, när hon återfick balansen...

Hm. Jag behöver nog sysselsätta mig med lite bajsplockning...

1 som har tyckt till:

BERNERMORSAN sa...

*skrattar gott* Vi har också gjort så när äldsta hunden var liten satt vi fast honom i Bobo. Bobo gillade det inte. Trampa i hundskit har man gjort alltför många gånger. Tyvärr ofta på hunduställningar. Att få det i ett barnvagnshjul e inte kul.
http://bernermorsan.blogspot.com/