Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 15 september 2009

En stor fel käftsmäll!

15.000 om dagen kör rattfulla enligt uppgifter och nu föreslår motormännen att man ska kunna tipsa om man vet någon som kör rattfull. I´m all in!

Att se resultatet på dn:s omröstning "Har du kört rattfull?" där 31 % (?!) har svarat ja, så har man bara lust att ge alla dessa en smäll på käften! Vad händer den gången de INTE klarar att köra hem? Förhoppningsvis kör de "bara" ner i diktet eller in i ett träd och skadar sig själv. I värsta fall dödar de en annan människa. Hur kan man vara så jävla korkad att man sätter sig bakom ratten...?? Hade det varit värt det, jämfört med den (i sammanhanget) låga kostnaden för att istället ta en taxi?



DN

2 som har tyckt till:

whatthefuckdotcom sa...

Jag håller med... men har man inte alltid kunnat tipsa om det? jag ringde polisen förra året när min fulla far satte sig i bilen? Menar de en speciell tips-telefon?... det är väl onödiga resurser när det ändå är polisen som ska ta dom jävlarna?... Nu blev min blonda hjärna överhettad :O

whatthefuckdotcom sa...

aaaa nu såg jag artikeln.... nu vaknade de blonda cellerna, det är en kampanj för att få fler att anmäla... jag fattade lite fel... :) Godmorgon!