Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 20 april 2009

En förvirrad intervju med "det"...

Filip och Fredriks nya program "Söndagsparty" hade premiär igår. (Varför säger man inte Fredrik och Filip förresten?) Tja, vad ska man säga. Ribban var sen innan hög. Jag älskar/älskade deras "Boston Tea Party"! Därför såg jag det här som ett tillfälle att fortsätta frossa i deras intressanta sätt att humorisera allt och alla. Men njae... Jag vet inte?
Förvisso kan det inte vara lätt att intervjua en jävligt förvirrad "det" (Marilyn Manson), som tydligen hade sex i logen strax innan sändning och knappt verkade veta vad det var för dag i veckan. Men ändå. Något saknades. Det kändes alltmänt snurrigt, rörigt och ogenomtänkt...



Det som bjöd på kvällens skratt var dock deras försök till Wrestling. Först träningen där de klagade över smärta hela tiden! Och sen gå en match mot varandra i negligée och blöja/napp. De blev en aning utbuade av publiken. DET var jävligt roligt! *asgarv*

4 som har tyckt till:

Jempa sa...

Jag kollade bara delvis, men det där Ghostbusters-inslaget verkade mest pinsamt..

Erica sa...

Jsg tycker att det var riktigt kul! Kanske lite rörigt, ja, men mest skönt händelserikt. Men det slår knappast "Boston Tea Party" som jag råkar tycka är ett grymt roligt program (mitt favoritprogram någonsin). På tal om det så kom jag att tänka på att Kanal 5 fortfarande ej har sänt de två sista avsnitten från senaste säsongen av BTP, vilket de egentligen skulle ha gjort strax över nyår. Tråkigt, tycker jag. Jag hoppas att de sänder dem någon gång!

Anonym sa...

för man lär ju behöva hålla koll på sina ligg om man e stor världsartist...

Jenny sa...

Manson var så himla fin igår, han hade ju tagit ur linser, kromet i munnen, och låtit ögonbrynen växa ut. Han är så söt när han ler :D!