Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 14 november 2009

Idol 2009 - Väx upp?!

Tål man inte att höra något så "snällt" som att man har dålig engelskt uttal, har man nog inte i Idol att göra...! Personligen tyckte jag Eddie var bättre än Reza i duetten. Hon sjöng ju jättesurt?! Sen var det helt rätt personer att hänga löst. Synd bara att fel person fick lämna tävlingen.


Med risk för att låta fjortisaktig; Tove rules! Grym ackapella! Och inte att förglömma; duetten med Erik som jag tjatade om igår. Den uppfyllde alla förväntningar. (Förutom att de hade en fruktansvärt tråkig låt!) Är de två inte i final i slutändan är det något fel på tävlingen och oss som röstar!

5 som har tyckt till:

oumberligating sa...

Brukar faktiskt titta på Idol ihop med mina barn, då en del av deltagarna nu och under tidigare år varit gamla klasskompisar med mina barn och gått i samma musikklasser under sin uppväxt, men igår var jag så djävla slut så jag somnade inte i soffan, utan bättre upp!
Fördelen med att ha en handikappad Fru är att hon har en säng i vardagsrummet framför TV:n och ligger hon inte där utan i sovrummet så lägger jag mig där,i vardagsrummet, alltså, gissa vad som händer (ler)!
Vem fick lämna idol då?
Får väl gå och leta upp det själv, annars brukar man kunna lite på din rapportering! (ler)!
Som den "Fåraherde" du är så ser du att jag ännu en gång försökte skilja mig ifrån Er. dvs du och alla andra fantastiska bloggare i Sveriges avlånga land, men saknaden blev förstår, redan efter någon dag! Ja, visst är jag en jobbig fan att både leva och blogga med, fast i ärlighetens namns så har jag aldrig hotat med att lämna min Fru. Däremot så har jag lämnat några jobb, med omedelbar verkan och sådant skapar problematik, fast det ger viss pondus också, att klassiskt ge "chefen fingret" är populärt i vissa kretsar men inget att rekommendera. Fast Företaget som nu hotar med att anställa mig gillar min uppriktighet och det visar just att det lönar sig kanske i längden att vara helt "ärlig"!
Har idag på mitt inlägg just "hotat" med att nu ska alla mina "bloggvänner" (antingen de nu vill kalla sig mina "vänner" eller ej) få en varsin jättemastodontkommentar och här kommer din, för visst är du och din blogg värld en sådan!
Ha nu en fin helg och kram ifrån Peter!
PS: Kanske ska döpa om min blogg till just det, Peter och Vargen, alltså?!

Tessan sa...

Äh, Tove är överskattad och behöver några år till för bli vuxen.
Heja Erik!

Anonym sa...

Kan nog tycka som många andra att det vore fel på tävlingen om Tove kom till final, men tyvärr så gör hon nog det och det är tråkigt att inte svenssons kan se hur bra och musikalisk Mariette är. Hon är faktiskt den enda som inte har gjort ett enda misstag på hela tävlingen, övrigt så skulle gärna se Erik och Calle göra upp om den andra finalplatsen, Erik för att han också är en riktig bra sångare, Calle för att han är den som utvecklats mest av alla i det här programet och det verkar var det som idol går ut på.

Västgötskan sa...

"Peter & Vargen", låter absolut som ett bra val! :-)

Tessan:
Jag håller med om att hon är barnslig utanför scen, men inte under sina uppträdanden.

lotta sa...

Erik o Mariette i final!
Den tjejen är gryyyym! Fast jag gillar ju mer rock än pop o hon är en rockerstjej till max! Å sååå snygg!!!