Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 14 november 2009

Det här skulle jag vilja prova på!

Såg en artikel om en träningsform som kommit igång bra i USA; Bodyweb. Det vore nåt för mig! Man gör styrkeövningar genom att hänga från väggen och använder sin egen kroppstyngd. Kolla här vad häftigt:

5 som har tyckt till:

oumberligating sa...

Uppriktigt! Häftigt eller ej, jag vet faktiskt inte ska fundera ett tag, bar själv över sammanlagt över 2 ton armeringsjärn igår på bygget som jag håller på med, ska bli en rejäl husgrund när allt är klart, inget träningskort behövdes heller! (ler)
En Elefant dvs jag, glömmer aldrig, hur gick det med frisören igår Fredagen den 13:e, hmmm, måste kolla innan jag skickar iväg det här det kanske finns ett inlägg?
I vilket fall som helst ha en skön kväll!
Kram ifrån peter!

oumberligating sa...

Hoppsan, nu råkade jag klicka iväg kommentaren utan att ha kollat, men ser nu resultat att det blev snyggt. Hoppas prinsen också tyckte det, själv brukar jag bli upprörd när min Fru byter hårfärg, känns som om jag får en ny Fru varje gång, lite läskigt när man vaknar och tror att det ligger en främmande kvinna i sin säng (ler)!
Men va bra, då behöver du inte svar på den frågan och vi behöver inte höras av alls! (ler)
Det optimala bloggandet alltså, bara inlägg och inga besvärande kommentarer, precis som i verkliga livet, det kan ju vara lite irriterande att umgås på riktigt, nej, tacka vet ja TV, snyggt och rent och ingen disk!
Ha det!
Kram ifrån Peter!

Malin sa...

Hjälp! Det där såg ju livsfarligt ut!

Anonym sa...

Finns roligare och betydligt mer konditionskrävande saker man kan ägna sig ut med sådana gummiband.
http://www.getprice.com.au/images/uploadimg/885/350__1_1846163-1.gif

Jempa sa...

Shit, det där ser helt galet ut.. :)