Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 9 november 2009

The dark side...

Jag har haft en sån påfallande lust att färga håret, men har beslutsångest över vilken färg jag passar i. Hasselnöt? Mellanbrun? Mahogny? Inte rött är det enda jag känner just nu. Förslag? Nu är det hur som helst bokat i alla fall; Fredagen den 13:e smäller det. (Och nej, min frisör hade inte tid före just den datumen) :-P

Nuvarande hårfärg mellan/mörkblond. Hudtonerna ser ni här ovanför.

Cameron Diaz är ursnygg i både blont och mörkt.
Hoppas det gäller mig med...

6 som har tyckt till:

Unknown sa...

Ja men jag tycker ju att det man gillar klär man i. Oavsett.. Men okej, det kanske inte hjälper dig nu. Men jag tror att du skall köra på en ganska "blank" förg av brunt, mycket färg men görna lite blankare ton..Tror du kan vara skit snygg i det.. skall du förändra så gör det så det syns.
Hahaha... kram

Lilla jag sa...

Jag tror på en varm brun färg nu till vintern =)

Chrissan sa...

Tror du skulle passa fint i typ chokladbrunt!

Jempa sa...

Det är skönt med lite mörkare på vintern, men inte för mörkt för då ångrar man sig lätt.. Kör nån varm mellanbrun..

Västgötskan sa...

Jag tänker lite som er. Jag tycker mellanbrun/chokladbrun är jättesnyggt på andra, men är rädd att jag kommer se för blek ut i det? Ja, ja, får rådgöra med min "kära" frisör! :-)

Karin sa...

Chokladbrun eller kastanj tror jag du blir jättefin i. Som det ser ut på bilden så har du inte så blek hy och ögonbrynen är inte så ljusa, så jag tror att det går fina fisken... Lycka till oansett! Ska också till frissan och färga brunt snart.. Ska bli såå skönt att få bort den här gamla blekta kvasten nu!!!!
kram! Och tack för snälla kommentarer på min blogg!