Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 16 mars 2009

Stackars Josef Fritzl.

Josef Fritzl erkänner sig skyldig till följande åtalspunkter: Våldtäkt, olaga frihetsberövande, grov utpressning och incest. Alltså alla utom mord och slaveri. Min första tanke är: Kan man ens överväga att neka?
Eller ja, kan kan man ju. Men även han inser nog att det inte är någon idé. Jag menar, hur svårt skulle det vara att bevisa motsatsen?

Han säger sig även vara delvis skyldig till våldtäkt. Delvis...? Hur kan man vara DELVIS skyldig till något sånt..?!
Menar han att det var våldtäkt i början och sen när hon inte orkade mer, gav upp kampen och låg stilla så var hon med på det...? (Han skulle ge svar på vad han menar, bakom stängda dörrar senare idag. Jag väntar med spänning på "förklaringen"...)

Han brast ut i tårar under förhöret. Han säger att han var ett oönskat barn, pga att han föddes när hans mamma var 42 år gammal. Oj då. Stackars liten...http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4658387.ab

6 som har tyckt till:

Unknown sa...

partyt är kl 18:30..märket är pure design..
underbara kreationer till fruktansvärt bra pris..
blir lite fika å massa tjöt..hIHIHhihi

Anonym sa...

Ja eller hur! :D
Det är ett roligt jobb jag har helt klart.
Jag har problem att lämna inlägg i din blogg..fungerar bara ibland =/
//Lina

Anonym sa...

Det finns uppenbar risk att Han blir ihjälslagen i fängelset. Andra fångar som sitter på livstid kan göra sådant, Pedofiler står lägst i rang.

Klar man inte får beröva Fritzl livet, även om han förtjänaar det.

Västgötskan sa...

Lina:
Jag vet att vissa har haft problem att lämna kommentarer. :-( Oftast går det om man testar att skicka en gång till.

Anonym:
Det finns ju en anledning till att de är lägst i rang.

Anonym sa...

Så monstret tycker att det är en god ursäkt att mamma har varit elak?! Om hans mamma har varit elak, så vad har han själv då varit? Finns inte ord! "Stjärnförsvarsadvokaten" kan dra något gammalt över sig med sina argument. Rättegångens uppgift kan under inga förhållanden vara bara att hitta sanningen. Mannen är samhällsfarlig och bör sitta bakom galler resten av livet och genomgå kemisk kastrering. Annars kan han kan han ställa till med vad som helst igen när han kommer ur fängelset. Han kunde adoptera sin dotters barn i och med att socialmyndigheterna inte fick reda på att han var en sexbrottsling, eftersom fallet var så gammalt. När ska det börja vidtas adekvata åtgärder för dylika personer???

Anonym sa...

Ett lämpligt straff är att han själv blir inlåst i sin egen källare i 24 år, med en sadistisk fångvaktare.