Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 25 mars 2009

De är ju inget annat än just ungdomar!

"Fylleskandal skakar exklusiva internatskolan Lundsberg", kan man läsa i dagens aftonbladet.
Skolan har fostrat en stor del av den svenska överklassen, bl.a. Prins Carl-Philip. En av deras gyllene regler är: ”Vi behärskar oss och uppträder stil- och respektfullt”.
Hm. Det råkar inte vara samma överklass som vecka efter vecka sitter på Stockholms innekrogar och dricker champagne och festar? Eller förlåt mig, de festar nog "med stil"...?Dessa ungdomar ska tydligen ha varit skitfulla, spytt ner sängkläder och en tjej bröt näsbenet. Men allvarligt?
Finns det någon som inte har gjort något idiotiskt i fyllan? (Jo, självklart finns det någon. Men det var egentligen ingen fråga).
Min poäng är: Vad tror de ska hända när man skickat ett 50-tal elever tvärs över landet för att festa? Att de ska dricka ETT glas vin var, leka snurra flaskan och sen lägga sig kl 21.00? Trams!

Hotellets personal säger att ungdomarna har gjort rätt för sig: Bett om ursäkt och betalt extra för städning. Hotellets ägare säger däremot: "-Ingenting har hänt".
Nähä, ok...? Han och hans personal kanske ska se till att komma fram till SAMMA svar nästa gång? Jag är lite nyfiken på hur mycket han fick för att säga så till media? ;-)

0 som har tyckt till: