Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 21 mars 2009

Let´s Dance - Det är en DANS-tävling!

Har svenska folket missuppfattat? Det är alltså en DANS-tävling. Inte en "vilken-person-är-populärast"-tävling! Igår fick (tyvärr) Morgan Alling lämna Let´s Dance. (Förhoppningsvis vann han förstapris ändå?) :-)

Ni kan väl inte på allvar mena att ni tycker Magnus Samuelsson var BÄTTRE än Morgan igår? Hans rumba såg ju mer ut som en akut matförgiftning.
Hans tango var bättre, men långt ifrån bra! Tony Irving säger att hans favorit igår var Magnus, men det är ju enbart för att han är kär i honom och hans rumpa... (Fjortisfasoner).

Laila var GRYM igår! Hon är en fighter som visar att hon är som bäst när det gäller. Hoppas hon vinner hela skiten nu!

2 som har tyckt till:

Unknown sa...

jag håller med..
men det är ju så med allt..
alla tävlingar är ju likadana..
melodi festivalen där låten skall tävla..där tävlar ju personer som redan är kända..kan ju omöjligt vara låten som tävlar..

lets dance..då tävlar en känd person och skall lära sig dansa..men det är ändås den fräckaste,coolaste personen som är mest"folkkär" som vinner..typ store tuffe magnus som vinner damernas hjärtan och röstar..för han är ju 150 kilo tung ocg 2 meter lång..ingen dålig bedrift att han kan dansa..hmmm..tyvärr blir det så orättvist..

Anonym sa...

Fast jag tror faktiskt att det är du som har missuppfattat. Det är klart att det inte enbart är en danstävling, om det var det så skulle inte kändisar vara med. Det är klart att det är en "populärhetstävling". Tyvärr så är inte Morgan lika intressant som Magnus. Fast jag gillar också Morgan, han är jätteduktig.