Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 30 mars 2009

Perfektionens baksida...

Läste ett inlägg idag, på Lady Dahmers sida, vad gällde perfektion. Eller ja, människors tro på att den skulle existera.
Jag är LÅÅÅÅNGT ifrån perfekt, det vet jag! Framför allt hemma, där det kan gå alltför lång tid (timmar/dagar/veckor nämns inte här...) mellan städningarna. Jag låter ibland mina "uppmärksamhets-törstande" barn vänta, tills jag skrivit färdigt mitt blogginlägg. Jag ser hellre på Grey´s Anatomy än sitter och pratar med min sambo. Listan kan (nog?) göras lång.
Kanske är det delvis därför jag vill ha allt perfekt på jobbet? Där är kontrollbehovet stort!

En annan av mina brister är mitt behov av att ha rätt. Inte alltid konstigt nog? Men i vissa situationer. Just vad det är som triggar igång mitt behov vet jag inte själv. Men stundtals, t.o.m. när jag VET att jag har fel, så måste jag argumentera för att få rätt! Jävligt underligt.... :-P

Hur som... Idag mår jag bättre än igår. Om 1 1/2 timme kommer mamma hit och umgås lite. Sen vid 14-15 tiden bär det av till Anna och Lucas. Lucas har vuxit ur sin 16 tums-cykel, så vi ska kika på den och ev. köpa den till sonen. :-)

1 som har tyckt till:

Moosan sa...

Tycker det där låter väldigt likt någon jag känner...MIG SJÄLV! ;-)
kram