Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 13 mars 2009

Lycka till...

Chrstine Schürrer har överklagat hovrättens dom.
Hon säger (citat): att varken tingsrätt eller hovrätt har nått upp till de beviskrav som bör ställas i ett mål som hennes eget och menar att det finns delade meningar om hur begreppet ”ställt utom rimligt tvivel” ska tolkas.

Däremot erkänner hon att hon varit i Arboga under tiden morden har begåtts och säger även : "att lika väl alla andra som befann sig i staden samma dag kan ha utfört det brutala brottet och att det kan finnas många andra som skulle kunna vara gärningsman."

Med det motivet, mammans vittnesmål och det faktum att hon befann sig i Arboga, så är jag övertygad om att hon är skyldig! Hoppas högsta domstolen håller fast vid livstids fängelse.
(Det är vid såna här tillfällen man NÄSTAN önskar att det fanns dödsstraff i Sverige...)

(Max och Saga, vila i frid).

4 som har tyckt till:

Jennywise sa...

Finns inte en chans att HD tar upp det. Tydligen så tar de bara upp fall i HD om det framkommer nya bevisningar eller så, och det faktum att hon redan är dömd i två instanser gör att det ser ganska brunt ut för henne. HahaHA!

Jempa sa...

Säger detsamma. Ge upp människa! Och även om hon skulle bli frigiven får hon nog ändå fängelse för att hon är så ful och obehaglig.

Omoget skrivet jag vet, men jag hatar henne så mycket så jag tappar all finess och stil..

Anonym sa...

detta dom är ett bevis att rättssystem i Sv är totalt havererad. Godtyckliga beslut och previligerarde omdömmen utan sund förnuft eller rättspraksis uppföljning präglar degraderade väsendet och är ett stor skam för Sv som visar sitt okapabilitet och rättssystem i djup nedgång. Mördare kakn lika väl vara mamma som sedan blev slagen av pappa o ingående pakt att skydda varandra sitt missbryk sutt snikenhet och degradering. Undermåttor skyddar sig med att oskyldig blev fäld - deras offer o Sv Rättsystems skanbild i värdens ögon nu o här blev nergraderad som storsta okunskapens oordningens näste av underutveckling och förfall...

Västgötskan sa...

Anonym:
Jag är hemskt ledsen, jag försökte hänga med i ditt resonemang, men du tappade bort mig på vägen. Fick inte ihop meningarna.