Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 3 oktober 2009

Idol 2009 Kvartsfinal - Camillas misstag, eller...?

"Idol-Camilla" fick revansch efter veckans fiasko och juryns hårda ord. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker... Jag tror hon har potential, men varför gör man ändå om samma sak igen (dvs poppar upp och förstör en fantastisk låt...??)
Å andra sidan, sa hon själv igår när juryn ställde frågan att hon inte FICK byta låt? Hur kan de då anklaga henne för att inte ha lyssnat..?

Jon var den som fick lämna IDOL och jag kan nog bara hålla med. Jag förstår inte riktigt vad alla ser i honom? Jag skrev redan för en vecka sen att han förmodligen är den mest överskattade Idol-deltagaren! Sen säger jag inte att han inte kan sjunga, men det finns många som är bättre än honom. Gårdagens låt var dessutom bara ett "platt fall"... :-P

Spelar tjejerna sina kort rätt igår, så kommer det bli en mycket feminin final. Mariette, Reza, Carolina och för att inte prata om Tove. I love that girl! Otroligt unik!
Den enda killen som jag tror har en chans (om inget fantastiskt händer på den manliga fronten) är Erik. Nu var hans låt i kvartsfinalen inte brilliant, men han har "det". Han kommer. Jag lovar! ;-)



Ab, Ab, Ex, Ex,

4 som har tyckt till:

Mikaela sa...

Tycker det är helt otroligt att någon så kass som Camilla kunde gå vidare. Att juryn ens valde henne som wildcard är ju ???!!
Hon kan inget om musik. Hur kan man totalförstöra en så bra och fin låt som Halleluja? Usch usch usch.

Caroline sa...

Okej att man inte får byta låt... Men hon kunde säkert ha ändrat formen på den till normalt tempo eftersom hon från i torsdags visste att det inte var okej att göra så. Sedan är det obegripligt hur juryn valde henne som wild card när det fanns andra som kunde ha fått chansen istället...

Tove Kungsholmen sa...

Klart hon är fantastisk med ett sådant underbart namn!

Västgötskan sa...

Tove:
Tänk att jag nästan visst att den kommentaren skulle komma. ;-)