Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 12 mars 2009

"Är man inte oskuld, så är man hora..."

Jag blev smått chockad när jag läste det här inlägget hos Lady Dahmer!
Med största säkerhet finns det invandrare som har strängare syn på sex än vad vi svenskar har, men att säga att alla svenska kvinnor är horor är fullständigt, jävla galet! *förbannad*

2 som har tyckt till:

LillaJag sa...

Visst har vissa invadrar-killar en fin syn på tjejer... Visserligen kan jag till viss del förstå att de får något vriden bild av svenska tjejer. De flickorna som umgicks med de "tuffa" (som de tror själva) invandrarkillarna, som gick med uppknäppta skjortor, en hel vaxburk i håret och solglasögon inomhus, var ju inte direkt de smartaste flickorna i klassen. Unga, blonda, bortskämda flickor som dessutom nästan omgående började prata med utländsk brytning för att verka "coola"... Det kan få de flesta att fundera på hur smarta svenska tjejer egentligen är.
Men självklart är det en idiotisk syn på kvinnor. Mannen får göra precis vad han vill. Råna, mörda, våldta, misshandla och så vidare är inga konstigheter. Det är bara tufft och visar att han är man. Medans om kvinnan råkar titta lite för länge på en "Svenne", så är hon en skam för familjen, släkten och hela folket. Helst borde hon försvinna för alltid. Eller kanske bara låsas in innanför hemmets fyra väggar, så hon kan städa, tvätta, laga mat och behaga mannen på alla sätt som han kräver.
Fin kvinnosyn som sagt. Nu kan man inte dra alla över en kam. Men allt för många från Iran/Irak området har denna syn på kvinnor.
Jag tycker oerhört synd om kvinnorna som tvingas leva med det och jag föraktar männen som behandlar kvinnorna som slavar.

Nabil sa...

Jag håller med dig upp till 100%. Svenska tjejer är inte horor bara för att de haft sex förut. Det är extremt töntigt och fördomsfullt av invandrarna att kalla alla svenska tjejer för horor.

Jag är själv invandrare, blivit uppväxt i Sverige, vet hur de beter sig.