Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 4 december 2009

Ugg, ugg (store indianhövding)?!

"Uggs", "uggar" eller vad sjutton det nu heter i plural...? Vem kom på dem och framför allt, varför har folk på sig dem?! Det är ju det abslut fulaste sen foppa-toffeln och haremsbyxan!

Galna kändisar...

5 som har tyckt till:

Anjo sa...

Inte så snygga NEJ, men precis som foppatoffeln...ASSKÖNA!!! Har inga, men provade en gång på skopunkten....sjukt sköna!!!!

oumberligating sa...

Jag tycker nog att de är snygga och efter att ha jobbat på röntgen i några år under " ett lågsko/tygskomode" så är jag helt övertygad om att detta mode är perfekt, säskilt för Er tjejer!
Ni ska hålla er varma om fötterna för att slippa problem.
Hmmm.....lät lite konstigt om vi säger så här vi är två Farsor i samma kompiskrets som vet vad dessa skor innebär för våra familjemedllemmar av kvinnligt kön, det har pissats betydligt mindre "taggtråd" denna höst, om man säger som så!
Fast du skrev ju att du tyckte de var fula så det är väl lite ifrån ämnet!
Bilen kan vi vara övens om, vacker och brutal, för erkänn att det är motorn som du precis som jag älskar aldra mest en brutal v10 på över 500 Hk, i 300 K/hm kan ingen höra dig skrika.
Säger hmmm igen........det finns undatag min Fru brukar gasta så det hörs riktigt ordentligt när vi susar fram på Autobahn i Tysklad, hon har inte riktigt förstått det där med att det är vid 250 som livet börjar!
Ja, du.....vad säger man mer då, jo självklart ha en riktigt fin helg!
Var rädd om dig och de dina!
Sedan tycker jag att du ska drömma ordentligt och inte fjösa kring runt miljonen, googla Bugatti och se vad du tycker om deras "nya" bilar, de gamla är klara skönheter de nya är kanske mer en balansgång, som sagt tänk om du blir min "första" riktiga bilcyberkompis, tänk vad lycklig jag skulle bli, du vet ju hur "sjuk" jag är så ha lite förbarmande!
Sa jag kram?
Oumberlige Peter!
PS: Ja, jag är faktiskt sjuk på riktigt min Fru tvingade mig att ta Svininfluensasprutan igår, mår skit idag och kan inte röra mig ordentlig, samt kramp i vaderna!?
Vad det någon som sa biverkningar?

Jempa sa...

Såg några stycken igår och tyckte det var lite konstigt att dom är tillbaka redan liksom.. Brukar inte modeflugor hålla sig borta iallafall 20 år innan dom kommer tillbaka?

Moosan sa...

Jag tycker dom är hur söta som helst, men kanske inte så bra i vårt slaskväder.. de ser ju inte så vattentåliga ut.. Foppatofflor älskar jag, har till och med ett par fodrade sådana ;-)...
kramiz

Tessan sa...

Harembyxan är värre. Mycket värre. Otroligt mycket värre!