Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 19 december 2009

Med risk för att låta otacksam...

Varför blir man lika förvånad över företagsjulklappen varje år?! Och med det menar jag INTE att man blir förvånad över innehållet, utan bristen på nya idéer. Jag vet inte hur många bagar/ryggsäckar/handdukar jag har fått genom åren...
Kan man blir "företagsjulklapps-konsult"? Tjänar de bra, tro?

Ursäkta, men har vi inte setts förut...?

3 som har tyckt till:

Amy sa...

Vi får alltid en låda med mat som julklapp. Det mesta sådant som ska vara på julbordet så det går ju åt. Men man tycker ju ändå att dem borde komma på ngt nytt, många anställda varken firar jul eller äter sådan mat.....

Jeanette sa...

Haha.. Ja du, jag känner igen mig. Jag har också en och annan rygga hemma SAMT muggar... Hur kul är det?

Tapeten hittade vi på Rusta, 169:- rullen, non woven tapet :)

oumberligating sa...

Visst är du en provocerande bitch! En helt underbar sådan också!
Precis som det ska vara i den riktiga "bloggvärlden"!
Själv så vill jag utnämna mig till fördomarnas konung uppvuxen Västeråsare med Stockholms komplex, gift med en kvinna som har Dansk Morsa och Finsk Pappa, nu en persisk Svädotter!
Jag säger bara en sak! "ingen rök utan eld"! Att bli så inihelvete fördomsfull som jag har tagit många år vill jag också poängtera!
Det har varit slitsamt, säskilt när man mött någon som i början inte stämt med fördomen ifråga, men skam den som ger sig efter ett tag så brukar "de" trilla dit!
Det bästa jag vet är när någon kommer med argumenten "du är bara fördomsfull för att du inte känner den gruppen av personer"!!
Jo, jag är fördumsfull just pga att jag känner den berörda gruppen antingen det är "folk" ifrån Göteborg eller ännu längre Söder över! Leve fördomen!
Fast det var väl inte det dagens inlägg handlade om?
Självklart så ska du bli julklappskonsult, har fått samma prylar som du i samma nämnda ordning i 17 år,med ett undantag, ett år fick vi en termos, då fick vi en chock!
Ha nu en fin helg!
Kram ifrån Peter!