Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 22 december 2009

Socialnämnden i ett nötskal...

Deras mamma dödades av en sk. "slaktmask" av sin sambo/barnens pappa, efter att hon fått ensam vårdnad om barnen. Nu har socialnämnden i Luleå bestämt att barnen inte får fira jul hos sina morföräldrar, utan ska vara hos sin jourfamilj. Hur i helvete tänker man då?!

Socialnämnden säger att barnen är ändå för små för att förstå att det är jul. Dessutom lägger ordförande Eva Bergström till att de inte vill kommentera enskilda fall. (Nej, det tror fan det, när svaret skulle idiotförklara dem själva!)

2 som har tyckt till:

Anneli sa...

"kommentera enskilda fall" är deras ständiga standardsvar, enligt formulär 1 A. :( Jag fattar inte hur de tänker! Ungarnas hela värld har ställts på kant, rasats samman helt och hållet: mamma mördad av deras pappa! Då är det ju fan viktigare än NÅNSIN att de får ha en tät kontakt med den enda familj de har kvar!!!!

Gud vad arg jag blir!

Anonym sa...

Jättebra skrivet, socialnämndens personal borde bytas ut med omedelbar verkan då de inte tar någon som helst hänsyn till barnen utan stirrar sig blind på sina sk "förslag", feghet, inskränkthet och en rejäl dos inkompetens styr i er kommun just nu verkar det som. Lider med barnen och håller tummarna att det går vägen, har ni funderat på en protestlista? Prata med de stora tidningarna osv.