Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 8 december 2009

Caféer för pensionärer och ungdomar också??

Att Katrin Zytomierska går till mothugg på gårdagens artikel angående barn och barnvagn på caféer, känns inte särskilt förvånande. Nästintill förutsägbart…

1. Hon känner garanterat ett behov att "säga emot" sitt ex.
2. Hon ser en chans till rubriker. " Katrin som är GRAVID säger samtidigt att man är rubbad om man tar med sig barn". (Vänta bara tills hon fått barn, då kommer det garanterat hagla emotsägelsefulla inlägg).

39 % tycker att förbudet är helt rätt. Att man ska skaffa "barncaféer" alternativt, barntider då man som förälder är välkommen att fika. Allvarligt talat?! När blev det ok att diskriminera föräldrar?

Ska gamla gaggiga tanter (ja nu generaliserar jag) starta egna caféer för att vi "vanliga" ska slippa se dem surpla och söla och ta ut löständerna för att något har fastnat?
Eller att ungdomar tvingas skaffa egna caféer, så vi som vill sitta I lugn och ro slipper hysteriska fnitter, mobiltelefoner och irriterande uttalanden som: "Vi ba, dom ba, hon ba… Men guuuuuud!"

Visst. Mina barn må vara just barn. Men de har både bättre bordsskick och uppförande än många vuxna! Kommenterarna på dessa artiklar bekräftar dessutom detta. Skärpning!

3 som har tyckt till:

Jempa sa...

Säger precis samma sak, vi får se hur hon själv resonerar när hon får barn, och blir förpassad till sunkcaféer i förorterna.

Hur ska det gå ihop med hennes image.. ;)

Anonym sa...

Katrin Zytomierska måste ju ta priset direkt i mest korkad av alla kategorier.Kan den damen inte öppna munnen en enda gång utan att det kommer skit ur den !?.

Pelle

Anonym sa...

Vi satt hemma och pratade om Alex artikel. Det är ju inte så att om man blir nekad med barnvagn att gå in på ett kafé att man sedan väljer att gå dit utan barn.