Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 3 december 2009

Har hela Sverige blivit flummiga miljöfanatiker?

Maria Wetterstrand är mer populär än Mona Sahlin. Enligt en undersökning som tv4 gjort tycker majoriteten (65 %) att hon skulle bli lika bra eller bättre som statsminister. Är detta något som förvånar någon? Behövdes det över huvud taget en undersökning för att komma fram till den slutsatsen?
Mona är alldeles för "vek" för att vara en partiledare. Göran Persson kan ha haft sina egenheter man han ingav mer respekt och var en bättre retoriker än Mona! Synd att Thomas Bodström och Margot Wallström tackade nej, när (S) behöver en betydligt starkare ledare för att kunna vinna valet nästa år!

För övrigt kan jag bara hålla med; Maria Wetterstrand hade varit ett utmärkt val! "Svängningen" bland folket känns dock lite underlig, då många som röstade på MP i förra och förrförra valet uppfattades som "flummiga miljöfanatiker"...?

2 som har tyckt till:

Anaiah sa...

Jag tycker som du, det är verkligen inte ett dugg förvånande. Visserligen tvivlar jag inte på att Mona Sahlin kan sina saker hon också, men hon har ingen pondus. Maria Wetterstrand är det liksom INGEN som sätter sig på samtidigt som hon inte bara blerpar ur sig vilka saker som helst i rent självförsvar så som Lars Ohly kan göra t ex.

Vi får väl alla helt enkelt rösta grönt nästa val ^_^

Margot hade varit bättre val än Mona, men jag förstår att hon inte vill - stadsministerposten skulle vara ett steg bakåt för henne både vag gäller lön, karriär och pondus, hon gör ju redan ett bra jobb i EU för Sveriges del.

Sarah sa...

Aldrig hört om henne. Skyller på åldern...