Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 5 december 2009

Julklappsjakt.

Ett par timmar på stan och 1.500 kr fattigare, men nästan klara med alla julklappar och det känns fantastiskt skönt! Ibland har man lust att bara fira jul utan julklappar! Hade det inte varit en bra idé..??

Hur gör ni annars? Är ni såna som köper och planerar i god tid eller brukar ni vänta till 23 dec och drabbas av smått panikångest när ni tvingas trängas i affärerna?

6 som har tyckt till:

lotta sa...

Har beställt spel, böcker, filmer på nätet idag ( smart shopping om än tråkigt ), sen blir det väl nån kväll i veckan för att förhoppningsvis slippa julklappsinköp i julveckan, den får vi ägna åt matinköp!
( Förresten åt vi julbord i Gräfsnäs idag!! Underbart gott! )

katta sa...

hej
jag brukar allt vara färdig med dom flesta julklappara innan julveckan fakitskt. Ska till gekås och göra av med en massa pengar. Jag är en sån som tycker det är kul att köpa julklappar, helst om det är nåt som man tycker är perfekt att ge bort!

Jag skulle aldrig klara mig utan julklappar :-)

Alfahannen sa...

Lite blandat, får jag väl säga.

En del klappar inköpta redan i somras, andra dröjer säkert intill de sista skälvande dagarna.

Men nuförtiden köper vi endast till barnen, inget till oss vuxna sinsemellan.

Det är skönt, kan jag lova!

Jempa sa...

Jag har varit jätteduktig det här året och är i stort sett klar. Försöker nog vara så varje år vid närmare eftertanke..

Sen brukar vi mellan oss vuxna säga att vi köper en grej för max 300, så har vi julklappsbyte oss emellan, medan barnan får vanliga julklappar.

Kan rekommendera bluebox.se om du har något kvar ock inte kommer på vad du ska köpa.. Där har dom massor med bra prylar.

Moosan sa...

Både och... vissa klappar var klara i Oktober, andra lär få vänta tills lönen kommer denna månad och då blir det ut i julstressen och trängas!
kram

Mamasnest sa...

Jag har en dotter som fyller år på Lucia så jag måste ut och handla i tid, då blir det oftast de andra klapparna också. :-)