Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 4 december 2009

Sverige - Vaccin vs. Danmark - Gratis sex!

Folkhälsoorganen ECDC och EMEA är imponerade över Sverige och vårt sätt att hantera influensan/vaccinet. De säger dessutom att vaccinet är "så säkert som man förväntat sig".
I nästa andetag visar man siffror på att 24 gravida kvinnor har fått missfall eller dödfödda barn i samband med vaccination och att detta håller på att utredas. Känns tryggt…

I danmark (där man för övrigt bara vaccinerar riskgrupperna) erbjuder man istället gratis sex till alla deltagare i FN:s klimattoppmöte. Detta efter att Köpenhamns kommun gått och sagt att stadens etiska regler förbjuder sexköp och sexarbetarna intresseorganisation gick i sin tur i taket och slog tillbaka med att erbjuda gratis sex.

Vänta nu. För det första: "Etiska regler förbjuder sexköp"?? Kan man skapa egna etiska regler och säga att det finns ett förbud? För det andra: "Sexarbetarnas intresseorganisation"? Nice twist. *skrattar smått*
Hur som helst kommer damerna i fråga säkert att få mycket att göra, då de kan välja och vraka mellan 15.000 delegater och 5000 journalister. Frågan är hur många som vågar "ställa upp" då kravet för att få gratis sex är att man måste visa ID-kort för att bevisa att man verkligen är deltagare på toppmötet. ;-)

3 som har tyckt till:

Micke sa...

Polen är nu ute efter vaccinet.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3897141.svd

Västergötskan sa...

Det är väl bara att sälja det dyrt, så kanske vi kan få tillbaka lite av de pengarna vi använt för framtida, ej använt vaccin...?

Från början rekommenderades ju två doser per person, vilket för de allra flesta blivit en. Hur många doser borde vi inte ha "över" till slut?

Micke sa...

Synd att det inte var dansken som ville köpa våra doser...