Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 17 december 2009

Kallt som F***N!

Men framför allt ute!! :-O

4 som har tyckt till:

Björn sa...

Ok. Jag förstår piken. Jag går väl ner och hämtar lite ved dådå... ;-D

oumberligating sa...

Hoppsan! Bröstfräs så här på Morgonkvisten......där kom jag av mig lite, men då och då så får man en liten "chock" särskilt jag som är en Moralens väktare, när man kommer in på din eminenta blogg!
Ja....hm...va var det vi skulle tala om idag då? Jo! Det här med Morakniven, du som lever med "Pippi Långstrump" borde väl veta vad styrka är?
Det tar sin lilla tid att karva av en gran det gör det, men nu skrev jag att den växte på en tuva så det var ingen mastodontgran jag karvade av med kniven, annars använder jag såg och då helst motorsåg!
Vi har ju blivit riktigt, rigtigt Goda bloggvänner du och jag, visst gick det lite trögt i början det måste erkännas, men nu flyter det på fint! (ler)
Ett tecken på den "spirande" vänskapen är att jag nu ska snacka hund med dig, det gör jag inte med vem som helst!
Skulle gärna skaffa hund själv igen, men nu är ett av mina barn lite klent och allergiskt, har funderat på att "lämna bort honom" men nu har han börjat tjäna pengar till hushållet så nu får han vara kvar, du vet ju att jag har "dyra" vanor! Fast det här med "juckande" hundar är inte kul!
Du skriver att ni har en Berner Sennertik, jag har ett djäkligt kul minne runt en sådan hund, när jag var liten så hade vi "djurens dag" i klassen, du som är en ungdom på 30 bast (cirka)förstår att det här var på sjuttiotlaet då det inte fanns allerigiker och mjölkintoleranta människor som gick runt och fjärtade hela tiden!
Ja, till saken, alla vi barn i klassen fick ta med sig sina djur, jag tog med mig min Guldhamster Carl-Oskar och en tjej tog med sig sin Berner, tillsaken hörde också att det fanns ett tiotal kaninägare i klassen också (det i sintur berodde på att en tjej som hette Åsa, ständigt skänkte bort kaniner eftersom hennes kanin Torsten (!) ständigt fick nya kullar)
Puh......nu blev det långt och invecklat igen......ja, den annars mycket lugna Bernervoven fick i allfall "frispel" och bet ihjäl två kaniner!
Alla blev chockade, på den tiden fanns det inte allergiker som jag skrev det fanns heller inget trams som hette "kristeam" så Fröken sa till de med de döda kaninerna gå hem nu och lägg kaninerna i kylen så kan ni begrava dem efter skolan!
Hon var underbar min Fröken, inget dalt där inte!
Ja, du förstår varför jag blivit som jag blivit, traumatiska upplevelser tidigt i barndomen sätter sina spår!
Kram ifrån Peter!

Västergötskan sa...

Tack älskling! *puss* :-D

Peter:
Kul att jag lyckas chocka dig ibland. :-)
Oj, det låter som en spännande upplevelse... :-O

Krille sa...

Vilken härlig bild! :)