Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 20 december 2009

Pinsamt och ogenomtänkt!

Vad håller man på med på Spyker? Eller kanske rättare sagt på GM? Ena dagen säger man ja, sen nej, sen kanske... Om nu fanns en anledning till att Spyker fick nej (vilket man förutsätter att det fanns!) varför får de lämna in ett justerat förslag nu? Varför kunde de inte justerat det INNAN man sa "definitivt nej"??


De leker rysk roulette med Saab-anställdas känslor, vilket är katastrofalt dåligt! Sen kan man väl sammanfatta att detta är som hela GM:s ägarskapshistoria; pinsamt och ogenomtänkt. Från start till (ev.) slut!DN, SvD, Ab,

4 som har tyckt till:

Anonym sa...

Du har visst inte hängt med alls i turerna. Nedläggningsbeslutet kom ju som en blixt från klar himmel även för Spykers VD, som satt i Stockholm och väntade på att få skriva på kontraktet.

Hur skulle han kunna fixa någonting som han ännu inte visste var trasigt? Alltihop börjar ju lukta som att GM inte alls vill sälja SAAB, till NÅGON, utan lägga ner det.

Kudos till Spyker som ändå insisterar en sista gång, och sen till alla jantesvenskar som fnyser åt Spyker och tycker att man lika gärna kan kasta in handduken, ni kan ta och skita ner er hela högen.

Jempa sa...

Tänkte på det också. Varje gång man loggar in på aftonbladet.se är det en ny vändning..

oumberligating sa...

Hej! Din mycket sjuke Vän här! Håller med, fullt och fast!
För att kombinera bägge dina fina inlägg om både Julgranar och GM vet du vad vi skulle göra du och jag!
Vi skulle kidnappa GM:s ledning som behandlar alla så mentalt illa och sticka julgransbarr under naglarna på dem! (ler mitt mest ondskefulla leénde)
Kram ifrån Peter!
PS: Undrar vilken julsång som du och jag skall sjunga så högt att ingen hör deras skrik?
Jag galen, inte då........mohahaaa!

Västergötskan sa...

Anonym:
Moget...
Vv läs mitt inlägg en gång till. Gärna mening två. :-P