Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 16 december 2009

Känslokarusell.

Vilken "fantastisk" dag jag hade igår. Ett flertal händelser spädde på min irritation och till slut var det en person på jobbet som fick sig en rejäl känga trots att det inte alls var han som hade gjort något fel. När jag sen skulle få tag i den personen jag FAKTISKT var irriterad på, hade jag hunnit lugna ner mig och han fick bara lugna ord i örat...

Under tiden hade jag haft mailkonversation med en estländsk kollega. Förmodligen lät jag omedvetet irriterade och "sträng" för hon svarade mig:
"- Ok. You´re my boss. I´ll do as you say! :-) "
Tur att den där smilegubben var med i slutet på meningen annars hade jag nog tolkat det som att hon tyckte jag var fullständigt dum i huvudet...!

Det fick mig i alla fall att bryta ihop i ett fullständigt skrattanfall. Jag satt dubbelvikt och tårarna bara rann! Efter det kände jag mig lugn igen, men helt slut. Känslokaruseller är en underbar uppfinning. Not! :-P

Jag har dessutom huvudvärk idag. Nåt samband? Antagligen...

2 som har tyckt till:

oumberligating sa...

Precis när jag ska skriva en rad till dig så klickar det till i kommentarsfältet och jag får som vannligt en liten men "naggande god" kommentar ifrån en av mina favoritbloggare, nämnligen du!
Och vet du varför du just nu skulle få en rad ifrån mig, jo för jag har citerat dig alltså när du kallar mig för en mycket, mycket sjuk människa eller var det man?
Spelar ingen roll! Den man agar den älskar man, så jag tar det som en komplimang och använder det i ett inlägg om en Ragusked (!)
Ska faktiskt nu gå tillbaka till mitt inlägg och lägga en länk i det till dig och din alltid fina och läsvärda blogg, skulle faktiskt kunna skriva jag håller med på alla dina inlägg!
Fast jag blev helt mållås när jag läste inlägget om Pippi Långstump eller om det var om "Pippa Långsamt"! I vilket fall som helst så blev jag orolig för dig eller för din man! Fast å andra sidan så har jag ju själv skojat och skrivit om "rollspel", ja, jag vet att en del kallar det för maskerad, kärt barn har många namn!
Vad ska du själv klä ut dig till då?
Har kanske missat det i något inlägg ska backa och titta!
Ha det så bra i "snökaoset"!
Kram ifrån Peter!

lotta sa...

Skönt man inte är ensam ...
Tur att du inte är hos oss ( tycker ju inte jag då, du vet att jag skulle behöva dig på vårt jobb ;-) , men som en viss person sa på jobbet :
Det finns en anledning att det bara finns EN drottning i bikupan! De skulle inte orka med dig i mig samtidigt ens en en timme !!! )

Kram, du e underbar!