Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 25 december 2009

Otacksamt...?

Vad är det med svenska folket? Var tredje svensk uppges sälja sina julklappar på nätet. Om man nu inte är nöjd, hur svårt kan det vara att be om kvittot...?? Om man nu tycker det känns otacksamt att byta, vad är det då att sälja en (förhoppningsvis) väl utvald present?!

Nu sitter många (i alla fall jag) med kvitton upp över öronen, just ifall någon skulle vilja ha det. Ska man skita i att spara kvittot nästa år?

Eller är det kanske så att många har det tufft ekonomiskt efter jul och måste sälja julklappar för att få det att gå ihop? Hade det i så fall inte varit bättre att köpa några från början... Just a thought.

6 som har tyckt till:

Amy sa...

Otacksamt är det absolut!!! Är det inte bättre att bara säga att man helst vill ha kontanter i julklapp? Inte speciellt trevligt kanske men ärligt i alla fall...

Angående Eriks skiva, det är favoritlåtar från Idol tiden faktiskt + vinnarlåten men hans röst är så jäkla bra så det spelar ingen roll!
Sen är det faktiskt bra låtar till att börja med som Run to the Hills, 18 to life m.m.....

Anonym sa...

Undrar om gjore just ett sådant fynd på Tradera idag. En liten gadget jag dreglat över ett tag som kostar 2300 på el-giganten fick jag för 1000 ouppackad på Tradera!

Anaiah sa...

Jag är tacksam över min julklapp - fick en burk hemmagjord honung från föräldrarna och gav bort en egengjord tavla :-)

God jul!

Anonym sa...

Inte ett dugg otacksamt att be om kvitto.Har vi gjort i familjen i många år så blir ju ingen ledsen över att behöva behålla det där som blev fel.Varför inte rätta det som blev fel så alla blir glada.Högmod går uppenbart före fall bland en del.

Pelle

Anneli sa...

Jag misstänker att många av dessa annonser är bedrägerier. För visst låter det bra med en ouppackad mobiltelefon som säljes till pangpris som var en "julklapp" och som man vill sälja "för att man redan har en likadan"? Fast visst är det många ärliga julklappsfyndsannonser också..

Jag skulle bli skitförbannad om jag gav bort en julklapp och den hamnade på blocket! Jag sparar alltid kvitto på allting och är det så att man inte gillar klappen, eller den är för stor, eller de redan har en sån..kan de gå och byta den. Tycker jag är självklart!

Mother, Married & Twenty sa...

Känns nästan som att man kan skippa hela julklappsgrejen toalt och bara ge varandra presentkort som man kan spendera på mellandagsrean sen. Folk handlar ju nästan mer EFTER jul än innan jul.