Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 10 december 2009

Få se nu: Silkesvantarna på och inga toalettbesök...

När jag var liten var jag jättestolt över att man flaggade överallt på min namnsdag. Självklart firade alla mig! Nu, en sisådär 20 år senare (fast man har väl anat det ett längre tid) inser man att så inte alls är fallet...

Istället undrar man: Vad är det som är så viktigt, så fascinerande med en gammal stel, tråkig nobelmiddag, att alla Sveriges medier skriver tusentals rubriker och artiklar om det?? Kungafamiljen är där (igen). Någon man aldrig har hört talas om vinner Nobelpriset i litteratur (igen). De serverar hummer (igen). Prinsessan Victoria har snyggare klänning än Silvia (igen). We get the point! Snälla sluta skriv om det.

Det är ju faktiskt min NAMNSDAG! Här är jag, här är jag! *hoppar och viftar frenetiskt*

1 som har tyckt till:

oumberligating sa...

Va, det var det värsta! Ser att det inte direkt flödar av Grattiskommentarer (eller har du ännu inte hunnit godkänna alla 79 kommentarerna)
Självklart så säger din mycket, mycket sjuke Bloggvän Grattis i efterskott! Klart tjejen ska ha en Namnsdagskram, fast lite orolig är jag även för din hälsa, funderar på hur du fick rosorna på underkläderna att vara "bullar", hm, fast det var ju kanske inte du som var skyldig, du hade ju med en länk............!
Ja, nu skiter vi i det, roligt inlägg i allfall var det!
Ja, det flödar som sagt inte av kommentarer i dessa bråda jultider, alla bloggande småbarnsmammor håller väl jusr nu på med alla dessa hemska luciatåg där man tvingar barnen att vara en det ena en det andra.
Uppriktigt sagt jag tycker ,verkligen om "små" Luciatåg.Det är barnens föräldrar jag hade problem med när mina fragglar var små, stress, stress ingen avkopplande stämning alls många gånger, Luciatågen var ibland som om det bara var något obligatoriskt som skulle averkas, precis nästan som Nobelfesten, du beskriver!
Ha nu en fin helg alla kategorier! Ta hand om dig och de dina!
Kram ifrån Oumberlige Peter!
PS: Synd om dig som fått en 45 årig man som bästa kommentatorn i din blogg (ler)!