Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 7 december 2009

Be pensionärerna lämna rullatorn utanför?!

Efter att ha blivit nekad att ta med barnvagnen in på tre fik, ställde Alex Schulman den utanför. Inte hjälpte det. Han fick istället höra från en servitris att barn inte var välkomna på caféet. Efter att ha blivit kontaktade av media, menar de sen att det blivit ett missförstånd...

Inte för att kändisskap ska spela någon roll, men hade jag som servitris SETT att det var Alex Schulman så hade jag tänkt mig för en extra gång. Med tanke på den vassa tungan, hade man väl kunna räkna ut på sina fem fingrar att media skulle vara inblandad senast dagen efter?


Tyvärr är detta inget storstadsfenomen. Framför allt inte barnvagnsdelen. Jag kan väl delvis förstå att de inte vill ha barnvagnar stående i hela caféet för de TAR trots allt mycket plats. Men om man har med sig en bebis som sover i vagnen, menar de att den ska stå kvar utanför? Eller att man helt enkelt får vänta tills h*n har vaknat igen?
Hm. Man kanske ska be gamla tanter och farbröder om att lämna rullatorn utanför också...??

För att inte tala om caféer som ber mammor gå därifrån för att deras ammande kan upplevas som stötande. Det är en jääävla tur att ingen har sagt det till mig under småbarnsåren, för då hade de fått se en som inte bara hade gått snällt därifrån...?! *förbannad bara vid tanken*

3 som har tyckt till:

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Men Alex har ju problem med ammande mammor så jag förstår inte riktigt varför han ska envisas med att strida för att få fika med sådana? Han om någon borde väl vara glad att det är barnförbjudet på fik?

//Magda (som också bloggar om Alex idag)

Toves sa...

Håller inte helt med men är kluven, vet kanske varken in eller ut som vanligt. Håller dock helt med om att det var en svinpuckad servitris som inte fattade vartåt det skulle barka!

Daniel sa...

hmm knivigt, tycker alla ska vara välkomna till café... verkligen!

MEN vissa caféer kunde ha lugnare atmosför där man får tala i lugn å ro å mysig miljö utan en massa skrik.