Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 10 maj 2011

Norge kör en "Northug" inför Eurovision.

Det var längesen (om någonsin?) Sverige har fått så mycket uppmärksamhet inför Eurovision Song Contest. Är det inte Ryssland som k(r)axar så är det Norge. En norsk"schlagerexpert" skriver i tidningarna att Eric Saade kan packa väskan redan ikväll. (Hoppas för Norges skull att han är mer av en expert än Christer Björkman?)

Är man så hemmablind (som svenskar ofta är) att man inte ser att hans bidrag är dåligt. Eller är det så att det faktiskt är så bra att konkurrenterna "tvingas" ta till dagisfasoner i ett försök att knäcka honom...?

Norge tävlar själva med låten "Haba haba".
"- Rytmisk, friskt och fängslande låt som tar oss till finalen, säger "experten".

Jag har förvisso bara hört den en gång och det var i Skavlan, men nej... Tjejen har charm, absolut! Men hon kan ju inte (heller) sjunga...! Eller ja, avgör själva. Vad tycker ni?3 som har tyckt till:

Bloggande 4barnsmamma sa...

Nej! Inte mycket att hänga i julagranen:)

spiderchick sa...

sv. kanske inte hal inlägg på dialekt, men lite dialektala ord här och var ser jag allt :-) Typ att det är lite ballt att skriva så. Hehe kramis!

- sa...

Brrrrr! Det krullar sig i örongångarna av obehag! Varför envisas schlagerartisterna med att sjunga i så lågt register när de inte klarar det? Vi minns ju Sara Lumholdt (hette hon väl, hon från A-teens?) Och låten i sig var heller inte mkt att ha..usch!