Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 19 maj 2011

Jakten på de försvunna...

Jag och sambon har länge undrat och funderat över vart alla teskedar tar vägen. Vi har massa knivar och gafflar och även hyfsat många stora skedar. Men de små skedarna försvinner spårlöst! Det är nästan samma fenomen som tvättmaskinen och strumpor. Kan det vara så att diskmaskinen käkar skedar, har vi tänkt.

Idag när mellansonen hade ätit yoghurt så berättade han stolt att han skulle slänga förpackningen.
"- Ja, gör du det. Vad bra" svarade jag. Men upptäckte att han slängde yoghurtförpackningen OCH teskeden i skräpet?! Kan vi ha hittat orsaken....?

4 som har tyckt till:

- sa...

Så det var inte Teskedslånarna hos er då? För jag har haft detta problem i många, många år..

http://annelimoments.blogspot.com/2008/08/en-vacker-dag-ska-jag-fanga-en_03.html

Tänk om det i själva verket var ungen min...;)

Villa Frejas bokblogg sa...

Kan vara så ;)
Så har vi gjort nån gång då vi ätit pizza. Bara vikt ihop kartongen och slängt bestick och allt!

Västgötskan sa...

Anneli:
Ha ha! Din teori var ju helt klart mer spännande i alla fall! :-D

S:
Ja, sånt där händer i bara farten. Jag ska inte klandra barnen. Vem vet, det kanske är så att JAG SJÄLV slänger skedarna i soporna ibland (??)

- sa...

Tja, jag måste ju erkänna att det hänt några gånger att besticken råkat följa med i pizzakartongen när jag slängt den...något som jag upptäckte när det var försent..det är så LÄTT att slå igen kartonen och så ligger besticken kvar där..

Och jag vet ju att Emma ofta hade med sej en sked till skolan för fruktstunden då hennes favoritfrukt var kiwi, eller när de hade utflykt och hon skulle ha med sig en youghurt. Och dom glömdes väl kvar, kanske. Men visst är testkedslånarna som smyger upp om nätterna och snor strumpor och teskedar mycket mera rolig..;)