Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 15 mars 2011

Rond ett går till...

Hela familjen var och kikade på en katt igår kväll. Underbara, älskade "Fjant" var vi ju tvungna att avliva i somras och ingen kan ersätta honom...

*puss*

Vi känner dock att vi behöver en lite yngre förmåga här i huset, dels för att hålla den "gammel-katt" vi har kvar sällskap, men vi hoppas även att han visar sig vara en hejdundrande jägare! Sambon hävdar bestämt att "hans" gamle gubb-katt är pigg och jagar än (och det kanske han gör) men det dröjer nog inte sådär väldans många år innan han (och sambon) blir gamla på riktigt. ;-)

Besöket gick bra. Han var lite rädd (vem skulle inte vara det när det brôtar in en hel hord med okända människor?) men otroligt nyfiken! Framför allt nyfiken på barnen, för såna små "saker" hade han aldrig sett förut. De kröp dessutom runt på golvet, precis som honom, men de luktade ju inte katt. Hm... :-)

Katten tyckte äldsta sonen var helt ok. Mellansonen var lite läskig. Allra farligast var det lilla knytet som låg i bilstolen. DEN LÄT JU...?! Ha ha!

10 månader gamla "Bosse Bus" hämtas nästa tisdag.
Om han eller djävulshunden kommer vinnande ur första striden återstår att se...


2 som har tyckt till:

Jempa sa...

Superfin katt!

Anneli sa...

Vad spännande ;) Jag tror den stackars hunden kommer att bli satt på plats jag...katter brukar kunna visa vart skåpet ska stå, hehe :-)