Jag är fortfarande lite fundersam, huruvida vi ska äta kycklingen vi ha i frysen eller inte?
Det kommer ju nya larm varje dag. Att det går att tillsätta glas på ett "enkelt" sätt i kyckling, pytt-i-panna och falukorv, det kan jag förstå. De massproduceras och görs/förpackas i fabriker. Men vill någon vänlig själ förklara; glas i frukt...?? Hur går man tillväga då? Trycker man i små glasbitar i frukten, eller...?! *kliar mig i huvudet*
Jag tror skarpt på teorin om att det handlar mycket om "copy-cats", samt historier från personer som egentligen inte alls hittat något glas, utan som bara vill ha uppmärksamhet/vill förstora upp det!
Självklart FINNS det ett problem, men jag är skeptisk till att det skulle vara så utsträckt som det framstår i media...
SvD
Vad hände?
2 år sedan
1 som har tyckt till:
Håller med. Media älskar ju sånt där. Snart hittar dom på ett namn också.. 'Dödskyckligen!' eller liknande..
Skicka en kommentar