Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 19 april 2009

Inse tillvägagångssättet FÖRE, inte efter...

Man blir fascinerad av att så många människor inte inser hur saker och ting fungerar, innan det redan har hänt/är för sent.

Robinson-valpen klagar över att lag Makal inte var bra överlevare, utan de "bra tjuvar". Dvs de snodde till sig mat. Menar han att han är överraskad?. Sen när har Robinson varit en tävling i överlevnad? Sen när är det den personen med bäst överleverinstinkter och kunskap som har vunnit Robinson. Fusk och pakter är väl programmets röda linje?

Man kan även läsa om Sunnivas kamp mot facebook. Hennes sambo tog livet av sig och när hon bad dem radera hans profil, så fick hon kalla handen.
Historien är ju hemsk i sig, men samtidigt känner jag; finns det människor idag som fortfarande tror att det de skriver på facebook inte är "allmän information"? De bilder man lägger upp tillhör facebook och kan sedan florera fritt på nätet pga amerikans lagstiftning...

Man undrar; hade de även skrivit på juridiska dokument utan att läsa vad det är de skriver på..?


1 som har tyckt till:

Anonym sa...

Ja, det stämmer. Folk har för vana att varken läsa kontrakt eller någon annan information innan de skriver på eller godkänner något. Så har det alltid varit.