Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 29 april 2009

LOST - Crazy, men fantastiskt välgjord!

LOST är fantastiskt bra just nu! För lite Sawyer bara (eller rättare sagt inget alls) under två avsnitt nu och det känns lite tråkigt... :-(

Snabb resumé
:
Ben och "ödet" lyckades få hela Oceanic six på ett nytt plan, "flight 316". T.o.m. Locke är med, fast som död, liggandes i en kista med Jacks pappas skor på sig (?!) Allt för att omständigheterna ska vara så lika så möjligt, med första kraschen.
Detta plan beräknas flyga igenom en "dörr" mitt i stilla havet som skulle leda till vart ön befinner sig, just då, i tiden. Planet får turbulens och fylls med ett starkt vitt ljus. Lost-vännerna vaknar på ön. Även Locke vaknar och är "very much alive" (?)

Va? Konstigt, säger du? Har jag sagt att det är en vanlig serie? Nej, just det! Förmodligen jävligt crazy, framför allt för de som inte följer den, men det är ju det "udda" som gör det så fantastiskt bra, för att inte tala om hur välgjord den är! :-D


1 som har tyckt till:

Anjo sa...

Hej och tack!! Äntligen!!! Du JAG såg inte The mentalist igår...gick och la mej istället....då kan du tänka att jag var trött!!!!